ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Παίκτης της διαφοράς

Tο μικρό δείγμα που έχουμε από τον «Μέσι της Ιορδανίας» είναι θετικό και δείχνει ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να ξεκινήσει με δύο στα δύο στο πρωτάθλημα και φιλοδοξεί σε ανάλογη συνέχεια, έτσι ώστε να καταφέρει να εκπληρώσει τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης ακόμη ενός πρωταθλήματος.

Έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, αλλά αυτό είναι λογικό να συμβαίνει από ένα νεαρό 21 χρονών, διότι δεν είναι ακόμα έτοιμος ποδοσφαιριστής.

Είναι φανερό ότι οι πρωταθλητές χρειάζονται βελτίωση, παρά τις νίκες που πέτυχαν στους δύο τελευταίους αγώνες. Με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας όμως, ελπίζουν ότι θα αλλάξει προς το καλύτερο αυτή η εικόνα, διότι υπάρχει η ποιότητα στην ομάδα.

Μία ποιότητα που φαίνεται μέσα από κάποιες ατομικές εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών. Όπως του Μούσα Αλ-Τάμαρι στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο νεαρός Ιορδανός ήρθε με πολλές προσδοκίες στην ομάδα και σε κάποια παιχνίδια έδειξε το μεγάλο του ταλέντο.

Σίγουρα έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, αλλά αυτό είναι λογικό να συμβαίνει από ένα νεαρό 21 χρονών, διότι δεν είναι ακόμα έτοιμος ποδοσφαιριστής. Όμως, έχει εξαιρετικά στοιχεία, που αν δουλευτούν σωστά τότε μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα.

Είναι πολύ γρήγορος και με καλή τεχνική κατάρτιση. Απαραίτητα στοιχεία που θα πρέπει να διαθέτει ένας παίκτης στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Διότι, με τους ρυθμούς που υπάρχουν πλέον στο ποδόσφαιρο, εάν δεν είσαι γρήγορος, τότε δεν μπορείς να παίξεις.

Σε γενικές γραμμές, το μικρό δείγμα που έχουμε από τον «Μέσι της Ιορδανίας» είναι θετικό και δείχνει ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στο ΑΠΟΕΛ. Όμως, θα πρέπει να υπάρχει υπομονή απ’ όλους, γιατί είναι νεαρός και θέλει τον χρόνο του για να σταθεροποιήσει την απόδοση του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X