ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Οι άκρως επιθετικογενείς μέσοι και οι σκέψεις του Δώνη

Μέχρι τον Γενάρη δεν θα γίνουν άλλες κινήσεις με το ρόστερ έτσι όπως διαμορφώθηκε να φανερώνει μια πλειάδα από επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή.

Ότι ήταν να κάνουν οι υπεύθυνοι προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ από πλευράς μεταγραφών το έκαναν και τώρα αναμένουν να δουν τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Μέχρι τον Γενάρη δεν θα γίνουν άλλες κινήσεις με το ρόστερ έτσι όπως διαμορφώθηκε να φανερώνει μια πλειάδα από επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή.

Ο Γιώργος Δώνης είναι γνωστό ότι του αρέσει πολύ οι ομάδες του να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο κατοχής και φαίνεται ότι αυτό θα προσπαθήσει να κάνει με τον ΑΠΟΕΛ

Ο Γιώργος Δώνης είναι γνωστό ότι του αρέσει πολύ οι ομάδες του να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο κατοχής και φαίνεται ότι αυτό θα προσπαθήσει να κάνει με τον ΑΠΟΕΛ. Μέσα από τις τελευταίες κινήσεις των «γαλαζοκιτρίνων» ο Ελλαδίτης τεχνικός ενίσχυσε πολύ την γραμμή πίσω από τους επιθετικούς με ποδοσφαιριστές που έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε επιθετικό ποδόσφαιρο.

Τόσο ο Σαλάι όσο και ο Ζαχίντ είναι δύο ποδοσφαιριστές που όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι έχουν εξαιρετική αντίληψη του χώρου και μπορούν να «τρυπήσουν» τις αντίπαλες άμυνες. Από την μια ο Νορβηγός φημίζεται για την ταχύτητά του και την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση ενώ μπορεί να δώσει λύσεις σε όλη την μεσαία γραμμή μπροστά από τα αμυντικά χαφ. Από την άλλη ο Ρόλαντ Σαλάι είναι ένας ταλαντούχος εξελίξιμος ποδοσφαιριστής που θα πρέπει να παλέψει για να κερδίσει θέση στην εντεκάδα των «γαλαζοκιτρίνων».

Απ’ όσα γνωρίζουμε από τον Γιώργο Δώνη είναι πολύ πιθανόν έναν από τους δύο ποδοσφαιριστές να τον προορίζει για δεύτερο επιθετικό σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ντε Καμάργκο ή τον Ποτέ. Αυτός πιθανότατα να είναι ο Σαλάι ωστόσο πρέπει πρώτα να δούμε κάποιους επίσημους αγώνες. Επίσης δεν αποκλείεται να δούμε και σύστημα 3-5-2 από τον Ελλαδίτη με ακραία μπακ-χαφ που να παίζουν όλη την πλευρά και εσωτερικούς μέσους πίσω από τους δύο επιθετικούς. Είναι και αυτό ένα πιθανό σενάριο που το φωτογραφίζουν οι κινήσεις που έγιναν και η πολυκοσμία που δημιουργήθηκε στο κέντρο.

Όλα αυτά θα περιμένουμε να τα δούμε στο γήπεδο όπου εκεί θα κριθούν άπαντες, πάντως ο Γιώργος Δώνης φαίνεται ότι κάτι συγκεκριμένο έχει στο μυαλό του. Έτσι δικαιολογούνται και οι άκρως επιθετικογενείς μέσοι που έχει στο ρόστερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση