ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ο Ρέζα και η υπομονή...

Είναι θέμα χρόνου να πάρει τα πάνω του ο Ιρανός

Στο χθεσινό φιλικό του ΑΠΟΕΛ ο Ρέζα έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει. Πιο κραυγαλέα ήταν το χαμένο πέναλτι απ’ τον Ιρανό επιθετικό. Πέραν όμως αυτού έχασε ακόμη 2-3 ευκαιρίες στις οποίες θα ανέμενε κανείς καλύτερα τελειώματα.

Σίγουρα σε ένα φιλικό δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα, όμως η αλήθεια είναι πως οι «Γαλαζοκίτρινοι» έχουν απαιτήσεις απ’ τον Ρέζα. Το βιογραφικό του είναι τέτοιο που φανερώνει πως αν βρει ρυθμό θα είναι η αιχμή του δόρατος για τον ΑΠΟΕΛ. Είναι επιθετικός που μπορεί να σκοράρει διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Για την ώρα όμως φαίνεται πως χρειάζεται χρόνο. Δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη και είναι σε μεγάλο βαθμό φυσιολογικό. Με το που έρθουν τα πρώτα τέρματα ο Ιρανός αναμένεται να πάρει μπρος και να βοηθήσει τους «Γαλαζοκίτρινους». Και αυτό είναι θέμα χρόνου.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ξέρει πως πρέπει να συμπεριφερθεί στο γήπεδο. Υποδέχεται ωραία τη μπάλα και μοιράζει όμορφα το παιχνίδι. Κάνει όλες τις κινήσεις που αναμένει κανείς από ένα επιθετικό. Έχει το πάθος και την ενέργεια που πρέπει να βγαίνουν στο γήπεδο. Έτσι βλέποντας τα στοιχεία αυτά, σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί, επίσημα και μη, δεν μπορείς παρά προβείς στο συμπέρασμα πως είναι θέμα χρόνου να πάρει μπρος ο Ιρανός. Μόλις συμβεί αυτό τα πάντα θα είναι καλύτερα για τους «Γαλαζοκίτρινους» και ο Μπαλταζάρ θα έχει στη φαρέτρα του μια πολύ σημαντική μονάδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X