ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Να σταματήσει η εσωστρέφεια

Οι «γαλαζοκίτρινοι» πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και να δουν την επόμενη μέρα

Σάββας Λαζανιάς

Στον ΑΠΟΕΛ προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά τον αποκλεισμό από την Αστάνα. Το κλίμα στις τάξεις των «γαλαζοκιτρίνων» δεν είναι και το καλύτερο όμως άπαντες είναι υποχρεωμένοι να σηκώσουν κεφάλι και να κοιτάξουν την επόμενη μέρα.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ανησυχούν για τις οικονομικές συνέπειες του αποκλεισμού, κάτι το οποίο μεγαλώνει την εσωστρέφεια εντός ομάδας. Αυτή η εσωστρέφεια όμως πρέπει κάποτε να σταματήσει. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, ήρθε απλά ένας αποκλεισμός που κάνει δύσκολη την κατάσταση.

Αναμένεται με ενδιαφέρον η διάσκεψη Τύπου του Πρόδρομου Πετρίδη

Πάντως, ο Πρόδρομος Πετρίδης παρουσιάστηκε καθησυχαστικός για το οικονομικό κομμάτι, τόσο στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Αστάνα αλλά και με τη γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Όπως γράψαμε και την περασμένη Παρασκευή, η οικονομική κατάσταση είναι απολύτως διαχείριση. Οι διοικούντες του ΑΠΟΕΛ έχουν στα σκαριά κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις που θα καλύψουν τις οικονομικές ανάγκες της ομάδας. Η διάσκεψη Τύπου που προανήγγειλε ο Πρόδρομος Πετρίδης αναμένεται να ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στην οποία θα αναφερθούν λεπτομερώς οι ενέργειες που θα γίνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Πρέπει να επισημανθούν τα λάθη και να μην επαναληφθούν στο μέλλον. Αυτό είναι ίσως πιο σημαντικό ακόμα και από την οικονομική διαχείριση του αποκλεισμού.  Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί και πρέπει να βγει πιο ισχυρός και συσπειρωμένος από αυτή την μίνι κρίση. 

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι. Το μεγάλο στοίχημα για τον ΑΠΟΕΛ είναι η διατήρηση των σκήπτρων εντός συνόρων με την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Εκεί πρέπει να ριχθεί όλο το βάρος. Υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ όμως τα περιθώρια αγωνιστικής βελτίωσης είναι πάρα πολλά. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ πρέπει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή και να δουλέψει με τους παίκτες του για να παρουσιάσει μια αλλαγμένη ομάδα προς το καλύτερο, με στόχο ένα δυναμικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα που θα απομακρύνει τα μαύρα σύννεφα πάνω από τον Αρχάγγελο.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X