ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Μαθαίνουν για Ζίβκο και αποφασίζουν

O μεταγραφικός σχεδιασμός τρέχει και ένα πολύ πιθανό σενάριο είναι αυτό που φέρνει τους «γαλαζοκίτρινους» να προχωρούν σε μεταγραφική ενίσχυση πριν τους αγώνες με την Σλάβια Πράγας.

Η χθεσινή μέρα ήταν λίγο περίεργη για τον ΑΠΟΕΛ αφού η διοίκηση της Εταιρείας ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί για την κριτική που της γίνεται. Παράλληλα οι οργανωμένοι με ανακοίνωσή τους κάνουν αναφορά σε τελευταία προειδοποίηση για να φτιάξουν, οι υπέυθυνοι, τα κακώς έχοντα στην ομάδα.

Παρόλα αυτά ο μεταγραφικός σχεδιασμός τρέχει και ένα πολύ πιθανό σενάριο είναι αυτό που φέρνει τους «γαλαζοκίτρινους» να προχωρούν σε μεταγραφική ενίσχυση πριν τους αγώνες με την Σλάβια Πράγας. Οι τραυματισμοί που ταλαιπωρούν τον Μιλάνοφ τον τελευταίο καιρό ανάγκασαν χθες τον Βούλγαρο να ταξιδέψει με τον Δρ. Τζουρούδη στην Γερμανία προκειμένου να του γίνει η κατάλληλη διάγνωση. Αναλόγως των αποτελεσμάτων της θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο όσο αφορά το τι πρέπει να κάνει ο Μιλάνοφ για να αποθεραπευτεί πλήρως από τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν. Το ενδεχόμενο ο δεξιός οπισθοφύλακας του ΑΠΟΕΛ να προχωρήσει σε επέμβαση δεν είναι απομακρυσμένο και είναι γι’ αυτό που υπάρχουν στην λίστα των «γαλαζοκιτρίνων» οι Γκαλίτσιος και Περέιρα.

Η απόφαση όσο αφορά το τι θα γίνει με τον Βούλγαρο θα παρθεί κατά πάσα πιθανότητα σήμερα ενώ σήμερα πρέπει να δηλωθεί και ο κατάλογος Α’ για τα παιχνίδια των play-offs. Την ίδια ώρα οι προσπάθειες ενίσχυσης συνεχίζονται με την απόκτηση επιθετικού να αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της διοίκησης των πρωταθλητών. Το γεγονός ότι όλοι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά είναι αρκετά θετικό για τον Γιώργο Δώνη που έχει αρκετές μέρες μπροστά του για να δουλέψει πάνω στην ομάδα του. Χθες έγινε και η πρώτη κατασκοπεία της Σλάβια Πράγας ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι’ άλλες προκειμένου η Τσεχική ομάδα να αναλυθεί στην ολότητά της και να διαφανούν τα δυνατά και αδύναμά της στοιχεία.

Πάντως η εβδομάδα που μπαίνει θα είναι ιδιαίτερα καθοριστική ως το πώς θα παρουσιαστεί ο ΑΠΟΕΛ στον αγώνα του 15 Αύγουστου στα play-offs του Champions League. Όπως πάντα, σε τέτοιες στιγμές η ενότητα μπορεί να βοηθήσει, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται αυτή απουσιάζει από το στρατόπεδο των πρωταθλητών μας.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση