ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Κέρδισαν χρόνο αλλά τρέχουν

Ανακουφιστικά ήταν τα χθεσινά νέα από Γερμανία μεριά όσο αφορά το πρόβλημα τραυματισμού του Ζίβκο Μιλάνοφ.

Ανακουφιστικά ήταν τα χθεσινά νέα από Γερμανία μεριά όσο αφορά το πρόβλημα τραυματισμού του Ζίβκο Μιλάνοφ. Ο Βούλγαρος δεξιός οπισθοφύλακας επιβεβαιώθηκε ότι πάσχει από τενοντίτιδα και αποφασίστηκε όπως μετά τα play-offs πάρει τον απαραίτητο χρόνο προκειμένου να αποθεραπευτεί πλήρως.

Η διάγνωση αυτή αφενός δίνει στον ΑΠΟΕΛ την ευχέρεια να έχει μια πολύ ποιοτική λύση στο δεξί άκρο της άμυνας της ομάδας ενόψει των αναμετρήσεων με την Σλάβια Πράγας. Αφετέρου δίνει λίγο περισσότερο χρόνο στην επιτροπή προγραμματισμού ή μάλλον καλύτερα στον Γιώργο Δώνη προκειμένου να βρει την ιδανική εναλλακτική επιλογή για τον Βούλγαρο ακραίο οπισθοφύλακα. Ωστόσο η εξέλιξη αυτή δεν σημαίνει ότι οι πρωταθλητές μας δεν «τρέχουν» για να καλύψουν τις ελλείψεις που υπάρχουν στο ρόστερ. Αυτές εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι στην θέση στην κορυφή της επίθεσης καθώς και σε αυτή του ακραίου δεξιού οπισθοφύλακα.

Είναι σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν που εντός των επόμενων ημερών θα περάσει από δοκιμαστικά στον Αρχάγγελο ο 21χρονος Κροάτης αμυντικός, Μάρκος Ιχάρο. Ο Ιχάρο αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και είναι διεθνής με την εθνική κάτω των 21 της χώρας του. Ο Γιώργος Δώνης θέλει να είναι απόλυτα βέβαιος για την επιλογή του και το γεγονός ότι ο Κροάτης είναι ελεύθερος επιτρέπει στον Ελλαδίτη να τον περάσει από δοκιμαστικά προκειμένου να διαπιστώσει την αξία του. Ο Μάρκος Ιχάρο είναι το τρίτο όνομα που απασχολεί τους πρωταθλητές για τη συγκεκριμένη θέση αφού πάντα στο προσκήνιο υπάρχουν και αυτά του, συμφωνημένου, Γκαλίτσιου και του Πέδρο Περέιρα του οποίου όμως η περίπτωση δείχνει να απομακρύνεται. Προσπάθειες ενίσχυσης γίνονται και για την θέση του επιθετικού με τον Ιγκνάσιο Ντινένο να είναι στην λίστα του Γιώργου Δώνη την ίδια ώρα που οι «γαλαζοκίτρινοι» εξετάζουν άλλη μια περίπτωση φορ.

Βάσει των ενδείξεων που έχουμε μέχρι στιγμής ο ΑΠΟΕΛ κατά πάσα πιθανότητα θα πάει στις διπλές αναμετρήσεις με την Σλάβια Πράγας με το υφιστάμενο ρόστερ που διαθέτει. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να βιαστεί προκειμένου να κλείσει τις τρύπες που υπάρχουν σε αυτό. Εξάλλου διανύουμε ήδη τον Αύγουστο και σε τρεις εβδομάδες η μεταγραφική περίοδος θα έχει κλείσει.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση