ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Η Σλάβια είναι μια διαφορετική ιστορία

Ο ΑΠΟΕΛ για ακόμη μια φορά χθες απέτυχε να κερδίσει τον Απόλλων για το Σούπερ Καπ και έτσι έχασε άλλη μια κούπα από τους Λεμεσιανούς.

Ο ΑΠΟΕΛ για ακόμη μια φορά χθες απέτυχε να κερδίσει τον Απόλλων για το Σούπερ Καπ και έτσι έχασε άλλη μια κούπα από τους Λεμεσιανούς. Ούτε το γεγονός ότι βρισκόταν μπροστά στο σκορ και με αριθμητικό πλεονέκτημα ήταν αρκετό για να του δώσει τελικά την νίκη και φυσιολογικά ο προβληματισμός μεγαλώνει.

Ο Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα βρεθούν ξανά στο γήπεδο αλλά αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσουν την Σλάβια Πράγας. Ο αγώνας απέναντι στους Τσέχους θα είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία με διαφορετικά εντελώς κίνητρα και στόχους. Όπως και να το κάνουμε διαφορετικό είναι το πάθος που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές στα play-offs του Champions League και διαφορετικό αυτό που βγάζουν σε ένα αγώνα σχεδόν αδιάφορο για το Σούπερ Καπ. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι παθογένειες που εμφανίστηκαν χθες απέναντι στον Απόλλων δεν θα εμφανιστούν και με την Σλάβια και είναι γι’ αυτό που ο Δώνης πρέπει να διορθώσει πράγματα.

Θα είναι εφιάλτης για τον Ελλαδίτη τεχνικό ο ΑΠΟΕΛ την Τρίτη να βρεθεί μπροστά στο σκορ και αντί να καταφέρει να κρατήσει το αποτέλεσμα να δεχθεί δύο γκολ. Το αναφέρουμε αυτό γιατί έτσι ακριβώς έγινε χθες και σίγουρα αυτό δεν ικανοποιεί κανένα. Ο Γιώργος Δώνης έχει κάνει φύλλο και φτερό την Σλάβια και σίγουρα θα ξέρει που θα την κτυπήσει ωστόσο πρώτο του μέλημα είναι πώς να λειτουργήσει σωστά η ομάδα του. Χθες οι πρωταθλητές μας παρουσίασαν συγκεκριμένες αδυναμίες κυρίως στην αμυντική λειτουργία της ομάδας αλλά αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην διάταξη με την οποία κατέβηκε ο ΑΠΟΕΛ. To 3-5-2 είναι ένα σύστημα που θέλει δουλειά για να μπορέσει να εφαρμοστεί ωστόσο στα θετικά καταγράφεται η θετική παρουσία των Εφραίμ που σκόραρε σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι καθώς και του Αυστραλού, Τόμι Ορ αλλά και του Μηνά Αντωνίου.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ έχουν λιγότερο από μια εβδομάδα για να δουλέψουν και να προετοιμαστούν με τον προπονητή τους. Η προετοιμασία τους πέραν από τακτική πρέπει να είναι και ψυχολογική αφού πρώτη φορά θα βρεθούν σε τέτοια θέση σε play-offs Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Γιώργος Δώνης το γνωρίζει αυτό και με αυτά τα δεδομένα εργάζεται.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση