ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Η περίπτωση Οφόρι και τα 3+1 σενάρια για την 4η προσθήκη

Τις τελευταίες μέρες κόπασε λίγο το μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ αφού ουσιαστικά αναμένονται οι εξελίξεις στο θέμα του Εμπενίζερ Οφόρι. Οι εξελίξεις αυτές ωστόσο μπορούν να επηρεάσουν πολλά όσο αφορά το μεταγραφικό πλάνο των «γαλαζοκιτρίνων» αφού όπως δήλωσε και ο Νεκτάριος Πετεβίνος το πρωί στον ΣΠΟΡ FM 95 δεν είναι βέβαιο αν ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει και τις τέσσερις μεταγραφές που δικαιούται.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αναλόγως της κατάληξης του θέματος με τον 22χρονο μέσο τρία σενάρια είναι πιθανόν να τεθούν σε εφαρμογή. Το πρώτο σενάριο έχει να κάνει με το αν τελικά ο Εμπενίζερ Οφόρι εξαντλήσει τους δισταγμούς του και βάλει τελικά την «γαλαζοκίτρινη». Σε αυτό το σενάριο ο ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει την τέταρτη προσθήκη του ΑΠΟΕΛ και θα σηματοδοτήσει το τέλος του μεταγραφικού σαφάρι για την ομάδα του Γιώργου Δώνη με την μόνη εξέλιξη που απομένει να είναι του ποιος παίκτης θα αποχωρήσει.

Το δεύτερο σενάριο έχει να κάνει με το ενδεχόμενο να ναυαγήσει η περίπτωση του Οφόρι και συνεπώς ο ΑΠΟΕΛ να έχει ακόμη μια κενή θέση για να εγγράψει ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο. Σε αυτό το ενδεχόμενο αμέσως ανοίγονται τρία καινούργια υπό-σενάρια που έχουν να κάνουν με τον Μπόι Βάτερμαν και Γκάγιας Ζαχίντ αλλά και γενικά με την 4η μεταγραφή. Η 4η κενή θέση θα δίνει την δυνατότητα στον ΑΠΟΕΛ να αντιδράσει αν έρθει μια πρόταση που να αναγκάζει τον Ζαχίντ να αποχωρήσει από τους «γαλαζοκιτρίνους». Έτσι ο ΑΠΟΕΛ θα μπορεί με τα λεφτά που θα πάρει να βρει ένα άξιο αντικαταστάτη του Νορβηγού και συνεπώς να καλύψει άμεσα το μεγάλο κενό που θα αφήσει.

Το δεύτερο υπό-σενάριο στην περίπτωση που οδηγηθεί σε ναυάγιο η περίπτωση του Οφόρι έχει να κάνει με τον Μπόι Βάτερμαν. Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Δώνης θα ήθελε να επανεγγράψει τον Ολλανδό στο ρόστερ ωστόσο λόγω των περιορισμένων θέσεων αυτό το σενάριο φαινόταν απομακρυσμένο. Αν τελικά δεν ολοκληρωθεί η 4η μεταγραφή τότε ο Μπόι Βάτερμαν θα μπορεί να επανενταχθεί στο ρόστερ των «γαλαζοκιτρίνων» ωστόσο αυτή η εξέλιξη θα φέρει και την διαγραφή δύο ποδοσφαιριστών αντί ενός.

Τέλος το τρίτο υπό-σενάριο αν τελικά δεν κατηφορίσει Κύπρο ο Οφόρι είναι αυτό που θέλει τον ΑΠΟΕΛ να περιμένει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για να βρει την 4η του προσθήκη. Αν επιλέξει αυτό τον δρόμο θα είναι γιατί εκείνες τις μέρες ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκουν ομάδα είναι πιο εύκολο να έρθουν στην χώρα μας για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» πρέπει να αποκτήσουν και 4ο ποδοσφαιριστή αφού υπάρχουν ακόμη κενά και ανισορροπίες στο ρόστερ. Ωστόσο ο Γιώργος Δώνης και η επιτροπή προγραμματισμού γνωρίζουν καλύτερα και σίγουρα θα κάνουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι πιο ωφέλιμο για τον ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Τους ταιριάζει

Τους ταιριάζει

Το 3-5-2 αναδεικνύει τις επιθετικές αρετές των Καζού και Νσούε χωρίς να υπάρχουν αμυντικά κενά
 |  HOT SPOT
Απότο ντέρμπι με τον Απόλλωνα

ΑΠΟΕΛ: Συνέπεια και βαθμοί...

Οι «γαλαζοκίτρινοι» αντιμετωπίζουν τη Νέα Σαλαμίνα σ’ έναν αγώνα στον οποίο έχουν στόχο τη νίκη και την καλή εμφάνιση
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΠΟΕΛ