ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Ένας διαφορετικός Εμπεσίλιο αλλά...

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μεγάλη νύχτα η ψεσινή για τον ΑΠΟΕΛ. Τέτοιες νύχτες φυσικά μετρά πολλές ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια. Η τεσσάρα επί της Βιτορούλ έφερε την πρόκριση σε ομίλους Ευρωπαϊκης διοργάνωσης και πλέον ο ΑΠΟΕΛ θα παλέψει για την είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Δώνης έκανε αυτό που έπρεπε και είδαμε μια διαφορετική ομάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές το πάλεψαν και μάλιστα ήταν εξαιρετικοί. Αυτός όμως που αξίζει μια αναφορά είναι ο Εμπεσίλιο.

Όση ώρα αγωνίστηκε ο Ολλανδός ήταν ένας διαφορετικός ποδοσφαιριστής από αυτό που είδαμε στα παιχνίδια με τον Μπέιν στον πάγκο. Είχε κάποιες ωραίες ενέργειες, κράτησε τη μπάλα εκεί που έπρεπε ώστε να ηρεμίσει το παιχνίδι, ενώ έδωσε κάποιες ωραίες πάσες όπως αυτή στον Ντε Καμάργκο πριν το τέρμα του Εφραίμ. Γενικά ο Εμπεσίλιο ήταν θετικός. Σε καμιά περίπτωση δεν φάνηκε να νιώθει άβολα στο παιχνίδι (κάτι το οποίο συνέβηκε στα τρία παιχνίδια με τον Μπέιν στον πάγκο).

Τα εύσημα όμως θα πάνε και πάλι στον Δώνη. Το γράφαμε και το ξαναγράφαμε ο Εμπεσίλιο στα φτερά δεν μπορεί. Αυτό ήταν κάτι που είδε και ο Δώνης και έτσι οι οδηγίες προς τον Ολλανδό ήταν να κινείται στον κεντρικό διάδρομο και εκεί έδειξε πως μπορεί. Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ μίλησε για εσωτερικές μεταγραφές. Δεν ξέρουμε αν εννοούσε τον Εμπεσίλιο, όμως αυτό που πρέπει να δώσουμε στον Ολλανδό είναι πως ήταν άλλος ποδοσφαιριστής γεμάτος όρεξη. Αν καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε ψηλό επίπεδο τότε ο ΑΠΟΕΛ όντως θα έχει μια σημαντική εσωτερική μεταγραφή.

Χορηγοί μεταδόσεων

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X