ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Είναι και το Σούπερ Καπ

Μπορεί το μυαλό των περισσοτέρων στον Αρχάγγελο να είναι απόλυτα προσηλωμένο στην Σλάβια Πράγας ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη έχει αγώνα που θα κρίνει τίτλο.

Μπορεί το μυαλό των περισσοτέρων στον Αρχάγγελο να είναι απόλυτα προσηλωμένο στην Σλάβια Πράγας ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη έχει αγώνα που θα κρίνει τίτλο. Μπορεί να είναι σχεδόν ασήμαντος ο τίτλος αυτός και για τον ΑΠΟΕΛ και για τον Απόλλων ωστόσο όταν μιλάμε γι’ αυτές τις δύο ομάδες τότε κανένας τίτλος δεν τις αφήνει αδιάφορες.

Ο Γιώργος Δώνης έχει την ευκαιρία στον αγώνα της Τετάρτης να δοκιμάσει συγκεκριμένα πράγματα που ίσως να έχει στο μυαλό του. Λόγω του ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν είχε την ευκαιρία να κάνει προετοιμασία με την ομάδα του ο αγώνας του Σούπερ Καπ όπως και κάθε αγώνας είναι μια ευκαιρία προκειμένου να δώσει τον χαρακτήρα που θέλει στην ομάδα που κτίζει. Έτσι απέναντι στον Απόλλων ο 47χρονος τεχνικός θα θέλει να δει για πρώτη φορά στην πράξη πόσο καλά εφαρμόζουν τις απαιτήσεις του οι ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο.

Πέραν τούτο ο αγώνας του Σούπερ Καπ είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ορισμένους ποδοσφαιριστές να πάρουν λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους. Παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς ή αποχή όπως ο Καρλάο και ο Εφραίμ είναι δεδομένο ότι θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να είναι ακόμη πιο έτοιμοι για τα play-offs. Επίσης κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν πολύ μέχρι στιγμής θα έχουν μια ευκαιρία για να αποδείξουν ότι αξίζουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής, τέτοιοι είναι ο Μηνάς Αντωνίου ο Ανδρέας Μακρής και ο Κωστάκης Αρτυματάς. Όσο αφορά τον Λούκας Σόουζα ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν θα αγωνιστεί αφού μέχρι στιγμής δεν είναι δηλωμένος και για να δηλωθεί θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος άλλος. Είναι γι’ αυτό που δεν είναι σίγουρο αν θα δούμε και τον Φαρίας να αγωνίζεται.

Εν πάση περιπτώσει το Σούπερ Καπ είναι μια ευκαιρία για τον Γιώργο Δώνη να δοκιμάσει μερικά πράγματα με τους ποδοσφαιριστές του. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν θα διεκδικήσει την κούπα. Αντιθέτως η κατάκτηση του Σούπερ Καπ θα δώσει τεράστια ψυχολογική ώθηση στους «γαλαζοκίτρινους» αφού αν έρθει θα είναι απέναντι σε ένα αντίπαλο τον οποίο πέρσι δεν είχε κερδίσει ούτε μια φορά.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X