ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Δημοσίευμα Βραζιλιάνων για τον Καζού και τη ρήτρα του

Δημοσίευμα της Βραζιλιάνικης Blog De Primeira

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Mε τη μορφή δανεισμού από την θρυλική Σάντος των Πελέ και Νεϊμάρ αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ ο Καζού. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ των γαλαζοκιτρίνων μετά από ένα διάστημα προσαρμογής βελτιώθηκε αισθητά, κυρίως ανασταλτικά, και πλέον αποτελεί βασικό «γρανάζι» της καλοκαρδισμένης μηχανής του Πάολο Τραμετσάνι.

Το συμβόλαιο του 23χρονου ποδοσφαιριστή με τον ΑΠΟΕΛ εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου και όπως δήλωσε ο πρόεδρος των πρωταθλητών, Πρόδρομος Πετρίδης προς το παρόν το ποσό που απαιτείται για αγορά των δικαιωμάτων του από την Σάντος είναι απαγορευτικό.

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνουν και στην Βραζιλία. Όπως αναφέρει το Blog De Primeira που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα μετεγγραφών, ναι μεν ο ΑΠΟΕΛ έχει ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή στο τέλος της αγωνιστική περιόδου, εντούτοις θα πρέπει να πληρώσει το ποσό του 1.500.000 ευρώ για να το κάνει.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έριξε γέφυρες επικοινωνίας με την Σάο Πάολο για τον Λέο Νατέλ για να διαπιστώσει κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για παραμονή του Βραζιλιάνου ακραίου επιθετικού, ο οποίος παίζει επίσης ως δανεικός στους γαλαζοκίτρινους. Το ίδιο προφανώς θα γίνει αργά ή γρήγορα και στην περίπτωση του Καζού. Πάντως τα υφιστάμενα οικονομικά δεδομένα είναι απαγορευτικά για τον ΑΠΟΕΛ και στις δύο περιπτώσεις.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Sold out για Αρένα

ΑΠΟΕΛ: Sold out για Αρένα

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του ντέρμπι με της Κυριακής που θα κρίνει πράγματα στην μάχη του τίτλου
 |  ΑΠΟΕΛ
X