ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Αντίδραση σημαίνει τίτλοι

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τους «Γαλαζοκίτρινους»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η επόμενη μέρα στο ΑΠΟΕΛ είναι δύσκολη. Τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» δεν τα κατάφεραν να βρεθούν σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και το αποτέλεσμα σαφώς και φέρνει μεγάλη αναστάτωση σε όλους τους τομείς. Όμως το ΑΠΟΕΛ έχει τον τρόπο να αντιδρά. Αυτό το είδαμε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

Ιστορικά και μόνο αξίζει να σημειώσουμε πως απ’ την πρώτη χρονιά που οι «Γαλαζοκίτρινοι» βρέθηκαν σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, το 2009-10 μέχρι και σήμερα είναι μόλις η 3η χρονιά που μένουν εκτός. Στις άλλες δυο το 2010-11 και το 2012-13 κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Αυτό καλούνται να πράξουν και φέτος. Γενικότερα όμως, όταν οι «Γαλαζοκίτρινοι» είναι με την πλάτη στον τοίχο αντιδρούν. Το έπραξαν πέρυσι σε αρκετά παιχνίδια, όπως και σε προηγούμενες χρονιές. Στα πιο μεγάλα ραντεβού ήταν εκεί.

Ένα είναι το θέμα της αντίδρασης, άλλο το θέμα των ευθυνών για να βρεθεί η ομάδα σε κρίσιμο σημείο

Φυσικά ένα είναι το θέμα της αντίδρασης, άλλο το θέμα των ευθυνών για να βρεθεί η ομάδα σε κρίσιμο σημείο. Λάθη έγιναν και κριτική ασκήθηκε στους διοικούντες του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι οφείλουν να δουν (αν δεν το έπραξαν ήδη) τις δικές τους ευθύνες.

Αυτό όμως που πρέπει να πράξει το ΑΠΟΕΛ είναι να δει την επόμενη μέρα. Μια δύσκολη επόμενη μέρα στην οποία χρειάζεται αντίδραση. Σίγουρα το γεγονός πως δεν θα υπάρχει διπλό ταμπλό είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούν οι «Γαλαζοκίτρινοι». Ο Μπαλταζάρ και οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά και να βελτιώσουν κάθε ατέλεια της ομάδας (και έχουν δουλειά μπροστά τους). Χρειάζεται σταθερότητα στις ψηλές πτήσεις ώστε να ανατρέψουν το κακό κλίμα.

Ουσιαστικά μετά τον αποκλεισμό ο στόχος είναι η αντίδραση. Μια αντίδραση που θα έρθει μόνο με την κατάκτηση τίτλων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τους «Γαλαζοκίτρινους» και αυτό το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X