ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απέρριψε την πρόταση του ΑΠΟΕΛ ο Περέιρα

Εξέλιξη φαίνεται ότι υπάρχει στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ.

Εξέλιξη φαίνεται ότι υπάρχει στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ αφού σύμφωνα με Πορτογαλικό δημοσίευμα ο Πέδρο Περέιρα έχει απορρίψει πρόταση των πρωταθλητών για δανεισμό του. Ο Πέδρο Περέιρα είναι βασικός στόχος του Δώνη για το δεξί άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης πορτογαλικής ιστοσελίδας Abola οι πρωταθλητές μας είχαν καταθέσει πρόταση στην Μπενφίκα για δανεισμό του 19χρονου Πορτογάλου. Παρά το γεγονός ότι η πρόταση του ΑΠΟΕΛ ήταν η πιο ελκυστική από τις πέντε που είχε ενώπιών του ο ποδοσφαιριστής της Μπεφνίκα αυτός τις απέρριψε όλες. Οι άλλες ομάδες που είχαν καταθέσει πρόταση για τον ποδοσφαιριστή είναι η Ριέκα, η Τσέσενα και η Ζόρια. Πρόταση στον ποδοσφαιριστή είχε καταθέσει επίσης και η Μπελενένσες, ομάδα της χώρας του Περέιρα. Παρόλα αυτά ο ποδοσφαιριστής δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις προτάσεις και συνεπώς το μέλλον του παραμένει αβέβαιο.

Η περίπτωση του Περέιρα ήταν εξ' αρχής δύσκολη ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πεί με σιγουριά ότι έχει οριστικά κλείσει αφού τυχόν είσοδος του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League ίσως διαφοροποιήσει τα δεδομένα. Νεότερες εξελίξεις ίσως έχουμε μέσα στις επομένες μέρες αφού τώρα άπαντες στον Αρχάγγελο είναι προσηλωμένοι στο πώς να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση στους ομίλους του Champions League. 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση