ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τη Βιτορούλ»

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναφέρθηκε στους λόγους που προχώρησε η διοίκηση στην πρόσληψη του Γιώργου Δώνη και στο κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με την Βιτορούλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Η τοποθέτηση του κ.Πετεβίνου για την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη:

«Είμαστε αυτή τη στιγμή σε μια διαδικασία παιχνιδιών που πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα όσο πιο έτοιμη. Από τη στιγμή που υπήρχε η επιλογή του κύριου Δώνη προχωρήσαμε στην πρόσληψη του. Έχουμε αναφέρει και στην ανακοίνωση μας ότι ο λόγος της απόλυσης του Μάριο Μπέιν ήταν γιατί βλέπαμε ότι η ομάδα δεν είχε τις προσδοκώμενες εμφανίσεις. Ο κύριος Μπειν δεν αξιοποιούσε όσο έπρεπε το ρόστερ. Ο κύριος Δώνης παρακολουθούσε την πορεία την ομάδας, γνωρίζει το ρόστερ. Έχει την πρόθεση να ενεργοποιήσει το ρόστερ για να παρουσιαστεί ένα διαφορετικός ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι της Τετάρτης γιατί διακυβεύεται μια πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Βιτορούλ:

«Ο Εφραίμ και ο Καρλάο προπονούνται κανονικά και αυτός που κρίνει τον βαθμό ετοιμότητας τους είναι ο προπονητής. Είναι πραγματικότητα ότι και οι δυο αποτελούν επιλογή. Τον Ποτέ θα τον περιμένουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή».

Για την ανταπόκριση του κόσμου:

«Τα μηνύματα του κόσμου διαφαίνονται από την πρόθεση του να βρίσκεται στο γήπεδο. Είχε κλείσει τις 9 χιλιάδες η προπώληση του σαββατοκύριακου. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ γνωρίζει πάρα πολύ το πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας της Τετάρτης. Είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε αυτό το πλεονέκτημα που προσφέρει ο κόσμος. Ο στόχος είναι να πάρουμε την πρόκριση, αυτό είναι που θέλουμε όλοι μας».

Για τις δηλώσεις του Γκεόργκι Χάτζι για τον επαναληπτικό:

«Το τι λένε οι αντίπαλοι προπονητές και οι ομάδες τα γνωρίζουμε και τα έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές. Όλα αυτά έχουν ένα κοινό παρονομαστή που είναι να μπει στο γήπεδο ένας βελτιωμένος ΑΠΟΕΛ και να φανούν κάποια στοιχεία που μας έλειψαν τα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι ένα 90λεπτο όπου όλοι πρέπει να τα δώσουν όλα. Θέλουμε να δούμε μια ομάδα που να είναι ενεργητική μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να δείξει ότι είναι καλύτερη από τη Βιτορούλ».

Για το πόσο μπορεί να βελτιώσει την ομάδα ο Δώνης:

«Ο Γιώργος Δώνης δεν είναι μεσσίας. Επειδή είμαστε μια ομάδα που και ποιότητα έχει αλλά και επιλογές. Δεν χρειάζεται να γίνουν πολλές αλλαγές. Μπορούμε να είμαστε πιο βελτιωμένοι σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα. Θέλουμε να δούμε αυτά τα στοιχεία που έλειπαν για να βελτιωθεί η ομάδα».

Για τον κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση η Cyta για τα τηλεοπτικά:

«Το θέμα των τηλεοπτικών είναι ένα θέμα που βρίσκεται στο τραπέζι. Μιλάμε με όλες τι πλατφόρμες αλλά το ποια απόφαση θα πάρουμε είναι κάτι το οποίο δεν θα προκύψει τώρα, τουλάχιστον όχι πριν το παιχνίδι της Τετάρτης. Η οποιαδήποτε πλατφόρμα θα προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει τις προτάσεις της για να έχει τον ΑΠΟΕΛ στο πακέτο της».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση