ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Ντοπάρισμα για την έβδομη παρουσία

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.

Το σκορ του πρώτου αγώνα στην Ρουμανία, δυσκολεύει τις προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ για συνέχιση της πορείας του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο αυτό σε καμιά περίπτωση δεν τις μηδενίζει.

Το σκηνικό πλέον μεταφέρεται στο ΓΣΠ εκεί όπου οι πρωταθλητές Κύπρου έχουν... δαμάσει σαφώς μεγαλύτερα θυρία από την Βιτορούλ, με κοινό βέβαια στοιχείο αυτών των επιτυχιών, την μαζική παρουσία του δωδέκατου παίκτη στις κερκίδες.

Η απομάκρυνση του Μπέιν ήταν το πρώτο μέτρο της προσπάθειας για ευθυγράμμιση των γαλαζοκιτρίνων με τον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς, που δεν είναι άλλος από την παρουσία στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν τη δυναμική που αποκτά η ομάδα όταν έχει στο πλερό της τον κόσμο της και προς αυτήν την κατεύθυνση, πραγματοποιεί κάλεσμα μέσω του επίσημου λογαριασμού στο facebook.

Η αναδρομή στο ένδοξο παρελθόν έρχεται να θυμίσει ότι η ομάδα της Λευκωσία διεκδικεί την είσοδό της σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης όχι για πρώτη, όχι για δεύτερη, αλλά έβδομη φορά!

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση