ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Προανήγγειλε μέτρα η διοίκηση

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο επίσημος ΑΠΟΕΛ στέλνει μήνυμα συσπείρωσης ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Βιτορούλ στο ΓΣΠ. Οι διοικούντες των «γαλαζοκιτρίνων» προανήγγειλαν μέτρα για την βελτίωση της ομάδας.

Αναλυτικά:

Σε μια στιγμή όπου ο ΑΠΟΕΛ διεκδικεί την πρόκριση στα play off του UEFA Champions League, η στοχοπροσήλωση, ο αγωνιστικός εγωισμός και η υποστήριξη πρέπει να είναι τα στοιχεία που θα ισχύσουν μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης. Τα λόγια, οι δηλώσεις και η ισοπεδωτική κριτική δεν προσφέρουν καμιά ωφέλεια.

Ο ΑΠΟΕΛ θα διεκδικήσει σε 90 λεπτά την εξασφάλιση συμμετοχής σε ευρωπαϊκό όμιλο. Είναι υποχρέωση μας να την υποστηρίξουμε και ευλογία που βρισκόμαστε στην διεκδίκηση ενός τέτοιου σημαντικού επιτεύγματος για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Είναι επίσης υποχρέωση της ομάδας να ανεβάσει την απόδοση της και να παρουσιαστεί πολύ πιο διεκδικητική στον αγωνιστικό χώρο αλλά και υποχρέωση της διοίκησης να λάβει τα όποια μέτρα χρειάζονται και να ενισχύσει την ομάδα σε τέτοιο βαθμό που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του ονόματος και της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X