ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στο κάδρο και ο Λουτσέσκου

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται λύση της συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τον Ολλανδό προπονητή Μάριο Μπέιν.

Οι διοικούντες των «γαλαζοκιτρίνων» αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τον Μπέιν για να βοηθήσουν στην εκτόνωση της κατάστασης και να συμβάλουν στην αλλαγή του κλίματος στην ομάδα ενόψει και του κρίσιμου επαναληπτικού με τον Βιτορούλ στο ΓΣΠ.

Όπως η αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας www.24sports.com.cy, ο ΑΠΟΕΛ άρχισε επαφές με το Γιώργο Δώνη ενώ στα υπόψη βρίσκεται και ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.

Τις τελευταίες ώρες βγήκε στο φως της δημοσιότητας και τρίτο όνομα προπονητή που φέρεται να ενδιαφέρει τους «γαλαζοκίτρινους» .

Η ρουμανική ιστοσελίδα fanatik.ro αναφέρει ότι ο Ράσβαν Λουτσέσκου βρίσκεται στη λίστα του ΑΠΟΕΛ με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Μάριο Μπέιν. Ο Ρουμάνος είναι στη λίστα των ανέργων προπονητών εδώ και ένα μήνα.

Ο Λουτσέσκου είναι γνωστός στο κυπριακό και ελλαδικό φίλαθλο κοινό από το επιτυχημένο πέρασμα του στην Ξάνθη την τριετία 2014-17. Το όνομα του είχε «παίξει» κατά καιρούς στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Φαίνεται πως οι «γαλαζοκίτρινοι» προετοιμάζουν το έδαφος για προχωρήσουν άμεσα στην πλήρωση της θέσης του προπονητή. Αμέσως μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου με τον Μπέιν αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση