ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: «Πίστη και υποστήριξη»

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Στον απεσταλμένο του ΣΠΟΡ FM 95 και της ιστοσελίδας μας, www.24sports.com.cy, Γιώργο Παττίχη μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο και στην εκπομπή «Pressing» αρχικά σχολίασε τις δηλώσεις του προέδρου, Πρόδρομου Πετρίδη:

«Το συμπέρασμα που βγαίνουν από την τοποθέτηση του προέδρου είναι καθαρά για την πίστη και την υποστήριξη που θα πρέπει να έχει ο κόσμος προς την ομάδα και στα δύο παιχνίδια, δύο η πρόκριση θα κριθεί στους αγώνες. Την δεδομένη στιγμή επικεντρωνόμαστε στην αυριανή αναμέτρηση. Είναι ένας αντίπαλος γνωστός-άγνωστος θα έλεγα. Και μπορεί να έχουμε μάθει αρκετά στοιχεία για τον αντίπαλο, αλλά τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο. Η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί όπως πρέπει για να πάρει το αποτέλεσμα εκείνο που θα μας επιτρέπει να ελπίζουμε σε πρόκριση».

Για το αν το παιχνίδι είναι τηλεοπτικό: «Ενημερωνόμαστε από την CytaVision. Ξέρουμε ότι οι Ρουμάνοι ζητούν ένα υπέρογκο ποσό για να δώσουν τα δικαιώματα. Γίνονται προσπάθειες, αλλά αντιλαμβάνεστε δεν είναι κάτι που μπορούμε να παρέμβουμε. Απλά περιμένουμε και εμείς».

Για Μιλάνοφ: «Πάει ακριβώς όπως έχει προγραμματίσει το ιατρικό επιτελείο. Σήμερα θα προσπαθήσει να προπονηθεί. Παρόλο που δεν προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες, έκανε το πρόγραμμα που έπρεπε για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Εάν καταφέρει να προπονηθεί κανονικά, τότε θα είναι στην διάθεση του Μάριο Μπέιν».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση