ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Εκατομμύρια στα… πόδια τους!

Πρόταση 3.000.000 εκατομμύριων στον πρωταθλητή από την Cablenet!

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Αλλάζει δραματικά το τηλεοπτικό σκηνικό στο νησί μας όσον αφορά στα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων μας στο Παγκύπριο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

Έχουμε επιβεβαιώσει ότι η  Cablenet, η οποία μπήκε πρόσφατα στο «παιχνίδι» κάνοντας στον Ερμή μια καλύτερη οικονομική προσφορά απ’ αυτήν της Cytavision, έκανε πολύ δελεαστική πρόταση και στον «πιο δυνατό παίχτη», τον πρωταθλητή στα τελευταία πέντε χρόνια, ΑΠΟΕΛ, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του στην τριετία 2019 – 2022 προσφέροντας του το ποσό των τριών εκατομμυρίων τον χρόνο!

Συγκεκριμένα έχει προσφέρει στους γαλαζοκίτρινους το ποσό των 2.650.000 ετησίως συν μπόνους 350.000 για την συμμετοχή του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Αντιλαμβανόμαστε ότι αν στον ΑΠΟΕΛ αποδεχτούν την εξαιρετική πρόταση της Cablenet, τα πάντα θ’ αλλάξουν στο αθλητικό, τηλεοπτικό μας πεδίο.

Οι δύο πάροχοι, Cytavision και PrimeTel, γίνονται τρεις, κάτι που καθιστά αδύνατον, ακόμα και για τους εύπορους φιλάθλους, να έχουν στο σπίτι τους τρεις πάροχους για να βλέπουν τους αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος. 

 Η είσοδος της Cablenet στο παιχνίδι για τις ζωντανές μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων έχει ανοίξει την όρεξη κάποιων συλλόγων που δεν έχουν κάνει νέα συμβόλαια και περιμένουν ότι θα εξασφαλίσουν σημαντικές αυξήσεις στα ποσά που παίρνουν και θα καλύψουν σε μεγάλο βαθμό τους προϋπολογισμούς τους. Γνωρίζοντας όμως τι έγινε στο πρόσφατο παρελθόν (στην Κύπρο, στην Ελλάδα και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες), δημιουργείται ο εύλογος προβληματισμός κατά πόσο η κυπριακή αγορά μπορεί να αντέξει τρεις εταιρείες – παρόχους, με τα ποσά που δίνονται σήμερα.

Τα υπερβολικά ψηλά τηλεοπτικά συμβόλαια εμπεριέχουν για τους συλλόγους μας και πολύ μεγάλο ρίσκο… Ο φόβος και η ανησυχία για μια νέα τηλεοπτική φούσκα επανήλθε. Εκτός βέβαια και αν βρεθεί λύση, όπως στα πλείστα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπου με κεντρική διαχείριση, οι σύλλογοι κατάφεραν να αυξήσουν σταδιακά τα κέρδη τους, αξιοποιώντας καλύτερα το προϊόν τους.

Νέα πρόταση από Cytavision

Μετά την διάλυση της LTV, ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε στην Cytavision με συμβόλαιο (ολοκληρώνεται το 2019) που του αποφέρει 1.700.000 ετησίως. Έχουμε πληροφορηθεί ότι η  Cytavision έκανε πρόσφατα νέα πρόταση στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας προσφέροντας τους 1.750.000 ετησίως και μπόνους για την Ευρώπη, 250.000. Πρόταση που ούτε να συζητήσουν δεν θέλουν στον ΑΠΟΕΛ αφού αξιώνουν, ως η πιο επιτυχημένη και δημοφιλέστερη ομάδα, με βάση τις έρευνες των τελευταίων χρόνων αλλά και την πρωτεία τους στα εισιτήρια,  το μεγαλύτερο κομμάτι της πίττας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnoairportshuttle.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Γιώργος Παττίχης

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Τόμας Ντολ κατάφερε να εμφυσήσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα

ΑΠΟΕΛ uber alles στην πράξη!

Ο ατομικισμός υποχωρεί και κερδίζει έδαφος το συλλογικό πνεύμα στην ομάδα της Λευκωσίας
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ
Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ πανηγυρίζουν το εξαιρετικό τέρμα του Μιχαΐλοβιτς

ΑΠΟΕΛ: Ευρώπη αγάπη μου

Το ντέρμπι με την ΑΕΛ ανήκει στο παρελθόν και το μυαλό όλων στο «Γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο είναι στον αγώνα με την Ντούντελανζ ...
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΠΟΕΛ
X