ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Εστιάζουμε σε αυτούς που μπορούν να αγωνιστούν»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά:

Για το αν είναι παιχνίδι της χρονιάς: «Κάθε επόμενος προκριματικός είναι ο πιο σημαντικός, έτσι δεν είναι υπερβολικό. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε μπει καν στις τοπικές διοργανώσεις, είναι τα μόνα παιχνίδια που δίνουμε, και έτσι θα έλεγα πως είναι το παν τη συγκεκριμένη στιγμή. Επειδή μάλιστα είμαστε σε διπλές αναμετρήσεις κάθε 90λεπτο είναι σημαντικό. Θα αναχωρήσουμε σήμερα το απόγευμα με ναυλομένη πτήση της Cobalt και στις 19:30 θα φτάσουμε».

Για τα προβλήματα: «Είχαμε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Ποτέ ο οποίος έπαθε μια μυική ρήξη. Θα πρέπει να μείνει εκτός για τον αγώνα της Τετάρτης και θα κάνει φυσιοθεραπεία. Θα δούμε αν θα προλάβει τον επαναληπτικό. Οι υπόλοιποι που κάνουν ατομικό επίσης θα μείνουν στην Κύπρο ώστε να συνεχίσουν τις προπονήσεις. Ο Μιλάνοφ θα είναι στην αποστολή και θα διαφανεί την τελευταία στιγμή αν θα μπορέσει να είναι στην 18αδα».

Για τον κόσμο: «Μαζί με την επίσημη πτήση υπάρχουν περίπου 60 άτομα. Από εκεί και πέρα γνωρίζουμε πως αρκετός κόσμος θα βρεθεί στην Ρουμανία με διαφορετικό τρόπο. Έχει ξεκινήσει η ελεύθερη προπώληση για το παιχνίδι, ενώ θα υπάρξει και ανακοίνωση για το που θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια στην Ρουμανία. Υπολογίζουμε πως θα έχουμε περίπου 200 φίλους της ομάδας».

Για την Βιτορούλ: «Είναι θέμα αξιολόγησης των αρμοδίων. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως ακόμη και στον εκτός έδρας αγώνα με την Κλούζ, είχε την κατοχή. Μάλιστα αν αναλογιστούμε πως οι δυο ομάδες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα τότε ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε δει 2 φορές την Βιτορούλ και οι αρμόδιοι έχουν δει αυτά που πρέπει».

Για τις απουσίες: «Εστιάζουμε σε αυτούς που μπορούν να αγωνιστούν. Υπήρξαν κάποιες άτυχες στιγμές, κάποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να μείνουν Κύπρο για να μπορέσουν να ετοιμαστούν για τον επαναληπτικό».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnoairportshuttle.com

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση