ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χωρίς το μεγάλο της ταλέντο η Βιτορούλ

Η Βιτορούλ έδωσε το βράδυ του Σαββάτου αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Κλουζ και ηττήθηκε με 2-0 γεγονός που προβλημάτισε τον Χάτζι. Η πρωταθλητές Ρουμανίας δεν παρουσίασαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο ενώ έκαναν και πολλά λάθη στο ανασταλτικό κομμάτι.

Μάλιστα αυτό έγινε λίγες μέρες πριν τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και στις τάξεις της Βιτορούλ επικρατεί μεγάλη ανησυχία. Επίσης άλλη μια είδηση που βγήκε από τον αγώνα απέναντι στην Κλουζ ήταν ότι το μεγαλύτερο ταλέντο της ομάδας ο Φλορινέλ Κομάν έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Κομάν ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Βιτορούν την περασμένη σεζόν και είναι μόλις 19 ετών και αγωνίζεται στα φτερά αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Μάλιστα έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων και οι πρώτες εκτιμήσεις δικαιολογούσαν την απουσία του από την αποστολή ως προμήνυμα μιας επερχόμενης μεταγραφής.

Ωστόσο ο ίδιος ο Χάτζι σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε ότι ο Κομάν έμεινε εκτός λόγω του ότι δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Ο Κομάν φαίνεται ότι είναι αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση και αυτό θα του στερήσει και την συμμετοχή του από τον αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα ο Χάτζι είπε: «Δεν νομίζω ότι θα παίξει με τον ΑΠΟΕΛ». Αυτό σαφέστατα είναι μια θετική εξέλιξη για τους πρωταθλητές μας αφού σε περίπτωση που αγωνιστεί ο Κομάν θα είναι ένας από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους για τον Μάριο Μπέιν.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση