ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Με αυτή την Βιτορούλ επιβάλλεται

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα της Τετάρτης απέναντι στην Βιτορούλ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» αύριο θα ταξιδέψουν για Κωστάντζα όπου και θα διεξαχθεί ο αγώνας και το ζητούμενο είναι να φύγουν από την Ρουμανία με ένα καλό αποτέλεσμα.

Χθες το βράδι η Βιιτορούλ έδωσε τον δεύτερο αγώνα της για το εγχώριο πρωτάθλημα και δέχθηκε την ήττα από την Κλούζ με 2-0. Σίγουρα δεν ήταν λίγοι οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ που παρακολούθησαν ζωντανά το παιχνίδι προκειμένου να αντιληφθούν πόσο καλή αντίπαλος είναι Βιιτορούλ. Τον αγώνα σίγουρα παρακολούθησε και άτομο από το επιτελείο του Μάριο Μπέιν ή ακόμη και ο ίδιος ο Ολλανδός προκειμένου να συλλέξουν όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται για την Ρουμανική ομάδα.

Πάντως η ψεσινή εμφάνιση της Βιιτορούλ έφερε χαμόγελα αισιοδοξίας στους φίλους του ΑΠΟΕΛ αφού η ομάδα του Χάτζι παρουσίασε πάρα πολλές αδυναμίες. Είχαμε γράψει και παλαιότερα ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» επιβάλλεται να προκριθούν απέναντι σε μια ομάδα με μηδέν Ευρωπαϊκές εμπειρίες που ουσιαστικά το μόνο που διαθέτει είναι πάρα πολύ ταλέντο. Χθες τα «μωρά του Χάτζι» φάνηκε να τρέχουν ασταμάτητα μέσα στο γήπεδο χωρίς όμως αυτό να τους ωφελεί σε κάτι. Η Κλούζ ήταν η ομάδα που έφτιαχνε ευκαιρίες και ξεγύμνωσε αμυντικά την άμυνα της Βιιτορούλ. Οι αδυναμίες της στην άμυνα ήταν κάτι περισσότερο από εμφανείς ενώ και επιθετικά δεν έδειξε να διαθέτει κάτι σπουδαίο. Μεταξύ άλλων έμεινε εκτός αποστολής και ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Κόμαν, και φημολογείται ότι μάλλον φεύγει για μεταγραφή παρά την επιθυμία του Χάτζι όλοι οι ποδοσφαιριστές του να αγωνιστούν απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Βέβαια δεν αποκλείεται χθες ο Χάτζι να προσπάθησε να θολώσει κάπως τα νερά στους κατασκόπους των πρωταθλητών που παρακολουθούσαν τον αγώνα. Οι Ρουμάνοι θέλουν πολύ να πετύχουν στο Champions League και αυτό είναι που έχουν ως προτεραιότητα. Βέβαια ακόμη και αυτό να έγινε κάποια λάθη και κάποιες αδυναμίες που παρουσιάστηκαν δεν μπορούν να γίνουν σκόπιμα.

Συνεπώς κρίνοντας από την Βιιτορούλ που είδαμε στον ψεσινό αγώνα οι «γαλαζοκίτρινοι» απλά επιβάλλεται να περάσουν στα play-offs του Champions League. Πρέπει όμως να παρουσιαστούν πολύ καλύτεροι σε σχέση με τα παιχνίδια με την Ντουντελάνζ, αν το πράξουν τότε η πρόκριση είναι στα δικά τους πόδια και μόνο.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X