ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι προεκτάσεις της εμμονής

Οι πρωταθλητές μας συνεχίζουν σήμερα κανονικά την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα απέναντι στην Βιτορούλ που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη. Στον Αρχάγγελο τα δεδομένα δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά αφού πέντε ποδοσφαιριστές είναι τραυματίες.

Ο Μάριο Μπέιν πρέπει να συνηθίσει σε αυτά τα δεδομένα καθώς οι τραυματισμοί είναι κάτι αναπόφευκτο και ένα φαινόμενο που θα ταλαιπωρεί τον ΑΠΟΕΛ καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Παρόλα αυτά ο Ολλανδός τεχνικός μέσα από τις προπονήσεις αυτών των ημερών πρέπει να βρει τρόπο να παρουσιάσει την ομάδα του ακόμη πιο βελτιωμένη σε σχέση με τους αγώνες απέναντι στην Ντουνετλάνζ. Τα «μωρά του Χάτζι» διψούν για Ευρωπαϊκή διάκριση και αναμένεται ότι θα δώσουν τα πάντα για να την πάρουν. Συνεπώς η βελτίωση της απόδοσης των πρωταθλητών μας είναι επιβεβλημένη.

Βέβαια για να έρθει η απαιτούμενη βελτίωση πρέπει αφενός ο Μπέιν να αλλάξει κάποια πράγματα στον τρόπο που παίζει η ομάδα και να κάνει κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα και αφετέρου οι ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Ένας ποδοσφαιριστής που απογοήτευσε με την απόδοσή του τους φίλους του ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής είναι ο Λορέντζο Εμπεσίλιο. Ο Ολλανδός μέσος κλήθηκε να αγωνιστεί και στους δύο αγώνες σε όλο το ενενηντάλεπτο ως δεξιός εξτρέμ. Αυτή είναι μια θέση που δεν του ταιριάζει με αποτέλεσμα ο Εμπεσίλιο να είναι κακός και στα δύο παιχνίδια και να προκαλέσει μουρμούρα στους φίλους της ομάδας. Ο Μάριο Μπέιν φαίνεται ότι έχει αρκετή εμπιστοσύνη στον συμπατριώτη του που μπορούμε να πούμε ότι φτάνει τα όρια της εμμονής. Ωστόσο αν πράγματι τον πιστεύει τόσο πολύ τότε το καλύτερο είναι να τον βάλει σε θέση που ο ποδοσφαιριστής θα αποδώσει καλύτερα. Σε αντίθετη περίπτωση αν συνεχιστούν οι κακές εμφανίσεις τότε εκτός από τον παίκτη θα εκτεθεί και ο ίδιος ο προπονητής.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν μπροστά τους ουσιαστικά ακόμη δύο δυνατές προπονήσεις (Κυριακή και Δευτέρα) και πρέπει να παρουσιαστούν όσο καλύτεροι γίνεται προκειμένου να φύγουν με ένα καλό σκορ από την Ρουμανία. Εντός των επόμενων ημερών θα γίνει πιο ξεκάθαρο και το σκηνικό με τους τραυματίες με τον μόνο που έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να τεθεί στην διάθεση του Μπέιν να είναι ο Καρλάο.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση