ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αυτά τα «μωρά» δεν «παίζουν»

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα πρέπει να αναμετρηθούν με τα «μωρά του Χάτζι» που όμως δεν «παίζουν».

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε χθες το βράδυ το καθήκον του που δεν ήταν άλλο από δεύτερη νίκη και πρόκριση απέναντι στην Ντουντελάνζ. Οι πρωταθλητές μας ήταν καλύτεροι συνολικά και στις δύο αναμετρήσεις ενώ για μια ώρα χθες απέδωσαν και καλό ποδόσφαιρο.

Βέβαια το επίπεδο της αντιπάλου του δεν επιτρέπει να γράψουμε διθυράμβους και εγκωμιαστικά σχόλια για τους πρωταθλητές μας. Ναι μεν ήταν μια καλή ομάδα η Ντουντελάνζ όμως ένας σοβαρός ΑΠΟΕΛ σε ότι κατάσταση και να βρισκόταν θα έπαιρνε, εύκολα ή δύσκολα την πρόκριση. Πλέον αυτές τις δύο αναμετρήσεις πρέπει να τις αφήσει πίσω ή μάλλον καλύτερα να της χρησιμοποιήσει μόνο για να βελτιώσει το δικό του παιχνίδι. Ο Μάριο Μπέιν αναγνώρισε ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμη βελτίωση ενώ όπως ανέφερε κάθε μέρα που περνά βοηθά στο να προοδεύει ο ΑΠΟΕΛ.

Πλέον οι πρωταθλητές μας έχουν μπροστά τους τους δύο κρισιμότερους αγώνες της χρονιάς, δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αλλιώς οι διπλές αναμετρήσεις απέναντι στην Βιτορούλ Κονστάντζα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα πρέπει να αναμετρηθούν με τα «μωρά του Χάτζι» που όμως δεν «παίζουν». Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με άφθονο ταλέντο και πολλές ικανότητες. Οι πρωταθλητές Ρουμανίας είναι πραγματικά εξαιρετικοί και ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να καταβάλει τεράστια προσπάθεια προκειμένου να προκριθεί.

Οι μέρες που έχει μπροστά του ο Μάριο Μπέιν για να βελτιώσει την ομάδα είναι λίγες ουσιαστικά σε λιγότερο από 5 μέρες οι «γαλαζοκίτρινοι» θα πρέπει να βρεθούν και πάλι σε αεροπλάνο με προορισμό την Ρουμανία αυτή την φορά. Η αποστολή επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο και η ώρα 19:00 θα κάνει την πρώτη προπόνηση. Η προσοχή πλέον στρέφεται στους τραυματίες, Σόουζα, Καρλάο και Εφραίμ με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να προλάβουν τουλάχιστον τον επαναληπτικό. Επίσης ο Μιλάνοφ χθες έγινε αλλαγή περισσότερο για προληπτικούς λόγους ωστόσο σήμερα θα ξέρουμε αν τελικά αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την Βιτορούλ ξεκίνησε λίγο μετά το τελικό σφύριγμα της λήξης του χθεσινού αγώνα. Οι μέρες που ακολουθούν δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι θα καθορίσουν αν η χρονιά του ΑΠΟΕΛ θα είναι επιτυχημένη ή αποτυχημένη.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X