ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μέρα με την μέρα καλύτεροι»

Ο Μάριο Μπέιν δήλωσε ικανοποιημένος από την δεύτερη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Ντουντελάνζ. Ωστόσο δήλωσε ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί ενόψει της Βιτορούλ.

Αναλυτικά:

Για το καλό αγωνιστικό πρόσωπο του ΑΠΟΕΛ στα πρώτα 60 λεπτά:

«Μιλήσαμε γι' αυτό χθες ότι θέλαμε να νικήσουμε και περάσουμε στον επόμενο γύρο, είχαμε εξαιρετική συμπεριφορά το βράδυ αυτό, το πρόβλημα που η Ντουντελάνζ είχε στην Λευκωσία σήμερα εμείς είχαμε το ίδιο, δεν τελειώναμε τις φάσεις που βρήκαμε. Είχαμε αρκετές φάσεις στο α' ημίχρονο ωστόσο πήγαμε μόνο με το 1-0 στο ημίχρονο. Είχαμε καλό ξεκίνημα και στο β' μέρος όπου μπορούσαμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ και να τελειώσουμε τον αγώνα, στο τελευταίο μισάωρο είμασταν λίγο άτσαλοι και χάναμε εύκολες μπάλες. Βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα, το γήπεδο σήμερα δεν μας άφηνε να παίξουμε ποδόσφαιρο, βλέπουμε τον επόμενο αντίπαλο».

Για τον Ρουέδα:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω ατομικά για τους ποδοσφαιριστές, αλλά για τον Ρουέδα είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν πολύ καλός, οργάνωνε το παιχνίδι, έδειξε ότι είναι γρήγορος στο να καλύπτει τον αντίπαλο,  είμαι πολύ ικανοποιημένος επειδή έπαιξε μόνο μια ώρα μέχρι τώρα και ήμουν περίεργος να δω αν θα έβγαζε το 90λεπτο. Είμαι ικανοποιημένος από όλη την ομάδα μέχρι το πρώτο 60λεπτο πρέπει να βελτιωθούμε κι' άλλο».

Για την Βιτορούλ και αν θα είναι έτοιμος ο Καρλάο:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για την Βιτορούλ, είμαι προπονητής που βλέπω πρώτα τον αγώνα που είχαμε σήμερα. Είδαμε την ομάδα, είναι μια ομάδα νεαρή και ποιοτική, αυτά θα τα δούμε από αύριο. Σήμερα πρέπει να χαρούμε γι' αυτό που πετύχαμε. Ο Καρλάο χρειάζεται ακόμη χρόνο αλλά τώρα θα δουλέψω με όσους έχω στη διάθεσή μου και ο Καρλάο και ο Εφραίμ και ο Σόουζα δεν είναι στη διάθεσή μου και τώρα σκέφτομαι μόνο όσους έχω στη διαθεσή μου».

Για το πόσο μπορεί να βελτιωθεί ο ΑΠΟΕΛ:

«Κάθε μέρα η οποία περνά, μπορείς να βελτιωθείς, ελέγξαμε το παιχνίδι σε ικανοποιητικό βαθμό, δεν τους αφήσαμε να κάνουν ευκαιρίες εκτός από το τελευταίο μισάωρο. Πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι πρέπει να εκμεταλλευτούμε το διάστημα που έχουμε για να βελτιωθούμε για την Βιτορούλ».

Για τον Μιλάνοφ:

«Ναι ο Μιλάνοφ είχε ένα μικρό πρόβλημα στο ημίχρονο και προτίμησα να τον αλλάξω για να είναι στο 100 τοις εκατό στον επόμενο αγώνα. Ο Αρτυματάς μπήκε και τα πήγε καλά και στον πρώτο αγώνα ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως δεξιός αμυντικός και μου άρεσε αυτό, μου αρέσει να κερδίζουν οι παίκτες την εμπιστοσύνη μου στο γήπεδο».

Για τον κόσμο:

«Χαίρομαι που είδα κόσμο που ήρθε εδώ, ξέρω τη σχέση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ με την ομάδα, ξέρω πως την ακολουθού, σαφώς είναι από τα δυνατά μας σημεία και θέλω να μας υποστηρίζει».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση