ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Χρίζουμε βελτίωσης»

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Ντουντελάντζ, ο Ε.Τ. του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος έκανε δηλώσεις στα μέσα και όπως αναφέρθηκε χρειάζεται βελτίωση η ομάδα ενόψει Βιτορούλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Σαφώς πέρασε δίκαια. Κάναμε τα βασικά. Θα μπορούσαμε αν είμασταν πιο σοβαροί στην τελική προσπάθεια να κάναμε πιο εύκολο το έργο μας. Είχαμε σημάδια χαλαρότητας που δεν άφησαν μια καλή εικόνα. Έχουμε πέντε μέρες να προετοιμαστούμε γιατί πλέον το εμπόδιο ψηλώνει».

Για τη σιγουριά του Μπέϊν: «Ο κ. Μπέιν είναι λογικό να αισθάνεται αυτοπεποίθηση, αντιλαμβανόμενος τη σύγκριση ανάμεσα στις δυο ομάδες. Όμως χρίζουμε βελτίωσης. Δεν είναι αυτό το ΑΠΟΕΛ που θέλουμε να βλέπουμε. Για να περάσεις ομίλους δεν είναι τυχαίο, πρέπει να βελτιωθούμε».

Για τη Βιτορούλ: «Είναι η πρωταθλήτρια Ρουμανίας, σαφώς πιο ψηλό εμπόδιο. Να δούμε πότε θα ταξιδέψουμε εκεί, θα αποφασιστεί με την επιστροφή μας στην Κύπρο. Θα δούμε και τους παίκτες που έμειναν πίσω, ποιοι θα μπορούν να υπολογίζονται. Αλλά σημαντικό είναι η ομαδική δουλειά, αυτή θα κρίνει την πρόκριση».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

Ο Πάολο Τραμετσάνι θα περιμένει τελευταία στιγμή για να δει αν θα είναι διαθέσιμος ο Ελλαδίτης αμυντικός ενόψει Απόλλωνα
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΠΟΕΛ
X