ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προβληματική πρεμιέρα

Αρκετά απογοητευμένοι είναι οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ από την σημερινή εμφάνιση της ομάδας τους απέναντι στην Ντουντελάνζ αφού αλλιώς τα περίμεναν και αλλιώς τους ήρθαν τελικά. Η εικόνα της ομάδας ήταν απογοητευτική αφού υπήρχαν τεράστια προβλήματα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Ο Μάριο Μπέιν επέλεξε να κάνει μια αλλαγή στην εντεκάδα σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο. Συγκεκριμένα έδωσε ευκαιρία στον Εμπεσίλιο ο οποίος πήρε τη θέση του Βάντερ στο αρχικό σχήμα αλλά δεν δικαίωσε τον συμπατριώτη του Μάριο Μπέιν. Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε πολύ νωθρά τον αγώνα και μάλιστα υστερούσε σε απόδοση έναντι της πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου. Χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να απειληθεί ενώ συνέχισε να είναι πολύ κακός σε απόδοση. Γύρω στο 20λεπτο ο ΑΠΟΕΛ ισορρόπησε το παιχνίδι ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει ούτε έτσι. Η μόνη ευκαιρία που βρήκαν οι «γαλαζοκίτρινοι» στο ημίχρονο ήταν από μια έμπνευση του Όαρ με μακρινό σουτ.

Εκεί που όλοι περιμέναμε ότι θα δούμε καλύτερο ΑΠΟΕΛ στο β’ ημίχρονο έγινε το αντίθετο. Οι πρωταθλητές ήταν ακόμη πιο νωθροί με την έναρξη της επανάληψης ενώ μόνο ο Όαρ μπορούσε να γίνει απειλητικός ωστόσο τα κτυπήματα των αντιπάλων τον ανάγκασαν να γίνει αλλαγή. Μάλιστα σε δύο περιπτώσεις οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν τυχεροί που δεν βρέθηκαν πίσω στο σκορ αφού οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να τελειώσουν τις φάσεις. Η τύχη των πρωταθλητών συνεχίστηκε αφού σε μια σύγχυση στην περιοχή η μπάλα κατέληξε στον Μπερτόλιο που με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Ούτε αυτό ήταν αρκετό για τον ΑΠΟΕΛ να απελευθερωθεί αφού πάλι η ομάδα του Μάριο Μπέιν δεν μπόρεσε να απειλήσει και έτσι παρέμεινε το 1-0. Όλα αυτά βέβαια συνοδεύτηκαν από πρωτόγνωρες αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Μάριο Μπέιν και των ποδοσφαιριστών κάτι που έκανε την πρεμιέρα του φετινού ΑΠΟΕΛ, προβληματική.

Πλέον όπως είπε ο Μάριο Μπέιν αυτό που κρατάει η ομάδα τώρα είναι το αποτέλεσμα και θα πρέπει σε μια εβδομάδα οι «γαλαζοκίτρινοι» να παρουσιαστούν καλύτεροι και να κλειδώσουν την πρόκριση. Σε αντίθετη περίπτωση θα βιώσουμε όλοι μας άσχημες καταστάσεις.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση