ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα»

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στη Cytavision μετά τον αγώνα με την Ντουντελάντζ και τόνισε πως η εικόνα που έδειξε η ομάδα δεν ικανοποίησε αλλά προέχει η πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Ήταν μια νίκη που μας δίνει ένα μικρό προβάδισμα. Ήρθε με τρόπο που δεν μας ικανοποιεί. Έδειξε κι ο αντίπαλος πως είναι μια καλή ομάδα. Αλλά ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο περιμέναμε την ομάδα να μπει πιο δυνατά. Δε λέει τίποτα η κατοχή μπάλας αν δεν απειλείς. Είναι ένα σημείο της σεζόν που δεν είμαστε στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Πρέπει να πάμε στον επαναληπτικό για να πάρουμε την πρόκριση».

Για τον επαναληπτικό: «Είδαμε τα αποτελέσματα και στα άλλα ματς και τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο νομίζουμε. Αλλά σε ότι αφορά στο δικό μας παιχνίδι έχουμε κι εμείς ευθύνη καθώς πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα. Κάθε μέρα που περνά μπορεί να βοηθήσει. Είμαστε στην αρχή της χρονιάς και ο χρόνος είναι ο μόνος που μπορεί να βελτιώσει τα πράγματα».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

Ο Πάολο Τραμετσάνι θα περιμένει τελευταία στιγμή για να δει αν θα είναι διαθέσιμος ο Ελλαδίτης αμυντικός ενόψει Απόλλωνα
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΠΟΕΛ
X