ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Από πρόβλημα, υπεροπλία

Στον ΑΠΟΕΛ έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση των τραυματισμών του Νικόλα Ιωάννου και του Χεσούς Ρουέδα. Αμφότεροι ήταν άτυχοι στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας αφού ο πρώτος έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και ο δεύτερος θλάση β’ βαθμού.

Ειδικά ο Νικόλας Ιωάννου που προερχόταν από μια εξαιρετική σεζόν και θα κτυπούσε με αξιώσεις φανέλα βασικού πλέον είναι αναγκασμένος να δουλέψει από την αρχή. Η επιστροφή του εκτιμάται ότι θα γίνει στα τέλη Δεκεμβρίου και αυτό ανάγκασε την επιτροπή προγραμματισμούς να βγει στο παζάρι για τον αντικαταστάτη του.

Βεβαίως όλοι στον ΑΠΟΕΛ σκέφτηκαν ότι ο ιδανικός αντικαταστάτης του «Νικ» θα ήταν ο Καρλάο ωστόσο γνώριζαν εξ’ αρχής ότι η περίπτωση του Βραζιλιάνου ήταν δύσκολη. Παρά την αρχική άρνηση του ποδοσφαιριστής αυτός τελικά έκανε δεύτερες σκέψεις και η μεγάλη επιστροφή είναι από σήμερα το απόγευμα γεγονός. Η ποιότητα του Καρλάο είναι σε όλους μας γνωστή και μαζί με τον Ρουέδα ή τον Μερκή μπορούν να αποτελέσουν με διαφορά το καλύτερο αμυντικό δίδυμο του πρωταθλήματος.

Βέβαια όλα αυτά πρέπει να αποδειχθούν στο γήπεδο αφού εκεί κρίνονται όλοι και εκεί θα κριθεί ξανά και ο Καρλάο. Το σημαντικό είναι ότι από εκεί που υπήρχε πρόβλημα στην άμυνα των «γαλαζοκιτρίνων» πλέον υπάρχει υπεροπλία.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

Ο Πάολο Τραμετσάνι θα περιμένει τελευταία στιγμή για να δει αν θα είναι διαθέσιμος ο Ελλαδίτης αμυντικός ενόψει Απόλλωνα
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΠΟΕΛ
X