ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και η Cobalt στη φανέλα

Η εταιρεία του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον νέο Επίσημο Χορηγό του ΑΠΟΕΛ, την εταιρεία αερομεταφορών Cobalt για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018.

Αναλυτικά:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει με μεγάλη ικανοποίηση την έναρξη της συνεργασίας της με τον νέο Επίσημο Χορηγό του ΑΠΟΕΛ, την εταιρεία αερομεταφορών Cobalt για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018. Το εμπορικό σήμα της εταιρείας θα τοποθετηθεί στις αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας μας.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την Cobalt για την συνεργασία και για την απόφαση της να επιλέξει τον κίτρινο μονοχρωματισμό στην μπλε εμφάνιση της ομάδας μας.

 APOEL FC proudly announces the corporation with the new Official Sponsor of our Team, Cobalt. The brand logo of Cobalt will be placed on the Home and Away Kits of APOEL FC for 2017-2018.

We kindly Thank Cobalt for the support!

Λίγα λόγια για τον νέο Επίσημο Χορηγό της ομάδας μας

H Cobalt είναι η νέα διεθνής αεροπορική εταιρεία με κύρια έδρα δραστηριοτήτων της την Κύπρο. H εταιρεία διαθέτει 6 αεροσκάφη και πετάει σε 16 προορισμούς στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Η εταιρεία ξεκίνησε την πορεία της το 2016 και με έδρα την Λάρνακα εξυπηρετεί τους ακόλουθους προορισμούς: Αθήνα, Τεχεράνη, Βηρυτό, Μπέρμιχαμ, Βρυξέλλες, Χανιά, Δουβλίνο, Ηράκλειο, Λονδίνο Στάνστετ, Μαδρίτη, Μάντσεστερ, Παρίσι, Τελ Αβίβ, Θεσσαλονίκη και Ζυρίχη. Από την Αθήνα, πραγματοποιείται επίσης δρομολόγιο προς Πάφο. Το 2016, η Cobalt μετέφερε πάνω από 100,000 επιβάτες. Διανύοντας τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας, η Cobalt στοχεύει στην έναρξη των δρομολογίων μεγάλων αποστάσεων ενώνοντας την Κύπρο με την Ασία, Αμερική και Αφρική.

Cobalt, the Cypriot airline has grown its fleet to six aircraft in and serves 16 destinations across Europe & the Middle East. Launched in 2016, Cobalt serves the following routes from Larnaca: Athens; Tehran; Beirut; Birmingham; Brussels; Chania; Dublin; Heraklion; London Stansted; Madrid; Manchester; Paris CDG; Tel Aviv; Thessaloniki; and Zurich.  From Athens the airline also operates a rotation to Paphos. Now the carrier, which is entering its second year of operation is gearing up for its next route development phase – long-haul.

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X