ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στο «κόκκινο» οι διεργασίες

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Mεταγραφικές εξελίξεις αναμένονται στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ μέσα στις επόμενες μέρες. Η νέα βδομάδα θα είναι ιδιαίτερα «θερμή» για τους πρωταθλητές.

Η επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ εντείνει τις διεργασίες της για το κλείσιμο των δυο βασικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, του κεντρικού αμυντικού και του επιθετικού.

Προτεραιότητα αποτελεί πάντα η απόκτηση σέντερ μπακ όμως αυτό δεν σημαίνει ότι εάν βρεθεί μια πολύ καλή περίπτωση επιθετικού δεν θα προχωρήσουν στην απόκτηση  του. Οι διεργασίες για την εξεύρεση αμυντικού και επιθετικού «τρέχουν» παράλληλα.

Δεν υπάρχει κανένα ίχνος υποτίμησης προς την Ντουντελάνζ όμως η αλήθεια είναι ότι οι πρωταθλητές μπορούν να περάσουν από αυτό το γύρο στηριζόμενοι στο υπάρχον ρόστερ, παρά τα όποια κενά υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Ο ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία και την ποιότητα για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντουντελάνζ και να προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Παρ’ όλα αυτά οι ιθύνοντες των «γαλαζοκιτρίνων» θέλουν να κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτές τις δυο βασικές εκκρεμότητες, έτσι ώστε οι νεοαποκτηθείς να έχουν το χρόνο για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να είναι πανέτοιμοι για τα κρίσιμα παιχνίδια της Ευρώπης και κυρίως αυτά του 3ου προκριματικού.

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση