ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στη γωνία για Ρομό

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ράφαελ Ρομό θα αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Μάριο Μπέιν φαίνεται πως προκρίνει την παραμονή του Ούρκο Πάρντο στο ρόστερ της ομάδας του, μια εξέλιξη που φέρνει τον Βενεζουλάνο κήπερ εκτός Αρχαγγέλου.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» επιθυμούν να παραχωρήσουν δανεικό το Ρομό σε ομάδα της Κύπρου ή του εξωτερικού, βάζοντας όμως τους δικούς τους όρους σε μια ενδεχόμενη συμφωνία. Στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε ότι φορά το συμβόλαιο του Βενεζουαλάνου κήπερ και μέχρι στιγμής δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν το παίκτη δανεικό σε κάποια ομάδα, βάζοντας οψιόν αγοράς για την επόμενη χρονιά.

Το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για το Ρόμο είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό. Οι ιθύνοντες της ομάδας της Αμμοχώστου βλέπουν στο πρόσωπο του Ρομό την ιδανική λύση για την ενίσχυση στον άσσο. Η «Κυρία» βάζει μια σημαντική προϋπόθεση για το δανεισμό του Ρόμο από τον ΑΠΟΕΛ. Θέλει να μπει οψιόν αγοράς στη συμφωνία για να μπορεί να τον αποκτήσει την επόμενη χρονιά εφόσον ικανοποιήσει ο Βενεζουελάνος με την απόδοση του.

Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει ενδεχόμενο ενδιάμεσης συμφωνίας ή συμβιβασμού και από τις δυο πλευρές. Για να γίνει εφικτή η μετακόμιση του Ρομό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα πρέπει να υποχωρήσει κάποια εκ των δυο ομάδων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση