ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Ταρεμί και ο στόπερ

Στον ΑΠΟΕΛ επέστρεψε η αποστολή από χθες από την Πολωνία και από αύριο θα συνεχιστούν οι προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο του Αρχαγγέλου, μετά το διήμερο ρεπό του Σαββατοκυρίακου.

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν δύο φιλικά παιχνίδια. Την Τετάρτη κόντρα στον Πανιώνιο στο ΓΣΠ και την Πέμπτη κόντρα στην Δόξα. Σ’ αυτά τα δύο φιλικά, ο Μάριο Μπέιν θα βγάλει, ίσως, τα τελικά του συμπεράσματα ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα κόντρα στην Ντούντελανζ στις 12 Ιουλίου.

Αυτό που απασχολεί όλους στον ΑΠΟΕΛ, όμως, είναι το θέμα με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Κάποιες περιπτώσεις έχουν ξεχωρίσει και γίνονται συνεχείς διαβουλεύσεις μαζί τους. Ο στόχος είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί να δηλωθεί στη λίστα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του τρίτου προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ, εάν και εφόσον ο ΑΠΟΕΛ ξεπεράσει ανώδυνα το εμπόδιο της ομάδας από το Λουξεμβούργο. Δεν αποκλείεται,επίσης, ο ΑΠΟΕΛ να αποκτήσει και παίκτη για την άμυνα για τον κατάλογο Β’΄.

Παράλληλα, πάντα στα υπόψη είναι και ο Ιρανός διεθνής επιθετικός Μεχντί Ταρεμί. Η περίπτωση απόκτησης του είναι δύσκολη, καθώς για τον ποδοσφαιριστή επιδεικνύουν ενδιαφέρον ομάδες από Ελλάδα, αλλά και από προηγμένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Στον ΑΠΟΕΛ εξετάζουν και άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις επιθετικών που τους έχουν προταθεί, χωρίς να αποκλείεται πολύ σύντομα να έχουμε νεότερα και κατάληξη και σε αυτό το πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τον προγραμματισμό, είτε με τον Ταρεμί είτε με κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση