ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιστροφή και αποκαλυπτήρια

Ανδρέας Παφίτης

Ο ΑΠΟΕΛ μετά από 12 πολύ κοπιαστικές μέρες προετοιμασίας στην Πολωνία επιστρέφει απόψε τα ξημερώματα στις βάσεις του όπου θα προπονηθεί για άλλες 10 μέρες πριν δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Οι «γαλαζοκίτρινοι» όλες αυτές τις μέρες ακολούθησαν ένα πολύ κοπιαστικό πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις και τρία φιλικά.

Ο Μάριο Μπέιν προσπάθησε να περάσει στους ποδοσφαιριστές του τη δική του φιλοσοφία ωστόσο σίγουρα οι μέρες αυτές δεν ήταν αρκετές. Ο Ολλανδός επιθυμεί ο ΑΠΟΕΛ του 2017-18 να παρουσιάζει μια επιθετική εικόνα με ποδόσφαιρο κατοχής και δημιουργία φάσεων. Βάσει των όσων είδαμε στα φιλικά δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα αν αυτό θα επηρεάσει και το σύστημα με το οποίο θα αγωνίζονται οι πρωταθλητές.

Στα θετικά αυτών των 12 μερών καταγράφεται το γεγονός ότι ο Μπέιν είχε την ευκαιρία να έχει όλους τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του έτσι αυτοί άρχισαν να ενσωματώνονται σιγά σιγά στην ομάδα. Ωστόσο άτυχος ήταν ο Νικόλας Ιωάννου που τραυματίστηκε στους χιαστούς καθώς και ο Χεσούς Ρουέδα που έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας. Αυτό έκανε και την επιτροπή προγραμματισμού να θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Πλέον οι «γαλαζοκίτρινοι» επιστρέφουν στον Αρχάγγελο αφού όμως πρώτα θα απολαύσουν δύο μέρες ρεπό. Θα είναι οι τελευταίες ανάσες που θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές πριν ξεκινήσουν ακόμη μια κοπιαστική χρονιά. Στόχος δεν θα είναι άλλος από την πρόκριση σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και η κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Οι οπαδοί της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα στα αποκαλυπτήρια της στο φιλικό απέναντι στον Πανιώνιο την Τετάρτη που μας έρχεται. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ και εκεί θα μπορέσουμε και εμείς να εξάγουμε τα πρώτα συμπεράσματα για τον φετινό ΑΠΟΕΛ που όμως ακόμη του λείπει ένας κεντρικός αμυντικός και ένας επιθετικός. Επιστρέφουν λοιπόν οι πρωταθλητές και περιμένουμε τα αποκαλυπτήρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ανδρέας Παφίτης

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Οι παίκτες του Μπαλταζάρ πρέπει να βρουν τα κίνητρα για την επόμενη μέρα

ΑΠΟΕΛ: Αντίδραση... τώρα!

Το ζητούμενο για το ΑΠΟΕΛ είναι ένα το πρωτάθλημα. Για να έρθει αυτό πρέπει να υπάρξει αντίδραση και αυτή να ξεκινήσει από ...
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΠΟΕΛ