ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανανέωσε με Pari Match

Συμφωνία και για το 2017-18 έκανε ο ΑΠΟΕΛ με την Pari-Match, η οποία θα παραμείνει στη φανέλα σε όλους του αγώνες. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο ΑΠΟΕΛ πήρε παραπάνω χρήματα φέτος.

Αναλυτικά:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και η διεθνής αθλητική εταιρεία στοιχημάτων Pari-Match με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους και για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

 

Η εταιρεία Pari-Match θα είναι ο Μέγας Χορηγός της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Το εμπορικό σήμα του Μέγα Χορηγού θα τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος της επίσημης αγωνιστικής εμφάνισης σε όλους τους επίσημους αγώνες του ΑΠΟΕΛ.

 

Η συνεργασία μπαίνει πλέον στον δεύτερο χρόνο εφαρμογής της αφού και οι δύο πλευρές έμειναν πλήρως ικανοποιημένες από την περσινή περίοδο. Η χορηγική υποστήριξη της Pari-Match ήταν σημαντική και συνδυάστηκε με μια ξεχωριστή χρονιά σε Κύπρο και Ευρώπη.

 

Για αυτό και η νέα συνεργασία, με νέους βελτιωμένους οικονομικούς όρους θα αφορά από την έναρξη της, σε όλους τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ, ανεξαρτήτως ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

 

Η επίσημη παρουσίαση της νέας συμφωνίας με τον Μέγα Χορηγό, την εταιρεία Pari-Match θα πραγματοποιηθεί σε δημοσιογραφική διάσκεψη, για την οποία θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X