ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οριστικά παρελθόν ο Φίσερ

Αποχωρεί από το Μιστράλ ο Σάντερ Φίσερ. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός πέρασε από δοκιμαστικά τις τελευταίες μέρες όμως δεν ικανοποίησε τον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ, Μάριο Μπέιν. Ο Φίσερ αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο χθεσινό ισόπαλο (3-3) φιλικό απέναντι στην Σαντέτσια.

Πλέον οι «γαλαζοκίτρινοι» στρέφονται προς άλλες κατευθύνσεις για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Οι πρωταθλητές θέλουν να αποκτήσουν ένα ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι για να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο της μεταγραφής.

Η επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ εντείνει τις διεργασίες της για το κλείσιμο αυτής της βασικής εκκρεμότητας. Εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών με προϋπηρεσία σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Χθεσινό δημοσίευμα από την Ισπανία κάνει λόγο για ενδιαφέρον των «γαλαζοκιτρίνων» για την απόκτηση του 32χρονου πρώην κεντρικού αμυντικού της Βαγιαδολίδ, Ράφα Λόπεζ.

Εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα αναμένεται να προκύψουν μέσα στα επόμενα 24ωρα, καθώς οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτήν την εκκρεμότητα.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση