ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ματιές σε Αχόσε από ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ

Για ενδιαφέρον των ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για τον 25χρονο επιθετικό Νίκι Αχόσε κάνει λόγω η γνωστή Αγγλική ιστοσελίδα dailymail. Μάλιστα οι Άγγλοι αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί τον Αύγουστο στην Εθνική Κύπρου αν και μέχρι στιγμής δεν κλήθηκε στις εθνικές ομάδες της χώρας μας.

Ο Νίκι Αχόσε είναι 25 ετών και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Championship δηλαδή την δεύτερη κατηγορία Αγγλίας. Ο Αχόσε αν και ανήκει στην Τσάρλτον Αθλέτικ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Σουίντον.  

Σύμφωνα με το δημοσίευμα για τον Αχόσε ενδιαφέρεται ο ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ ενώ ενδιαφέρουν υπάρχει και από την Αγγλία από ομάδες όπως η Μπλάκμπερν Ρόβερς. Ο Νίκι Αχόσε βγήκε από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσάρλτον τον απέκτησε για 600 χιλιάδες λίρες. Φέτος έκανε την καλύτερη του σεζόν σκοράροντας συνολικά 12 γκολ.

Τον 25χρονο τον έχει εντοπίσει ο Χριστάκης Χριστοφόρου και σύμφωνα με το δημοσίευμα θα τον καλέσει τον Αύγουστο στην Εθνική. Ο Αχόσε ήταν διεθνής με τις ομάδες της Εθνικής Αγγλίας των κάτω των 16 και κάτω των 17 ενώ και διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας των κάτω των 20. Ωστόσο οι ρίζες του και συγκεκριμένα η καταγωγή του παππού του είναι αυτή που θα του επιτρέψει τελικά να κληθεί στην Εθνική Κύπρου.

Το δημοσίευμα καταλήγει ότι τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΑΠΟΕΛ κοιτάζουν αρκετά θετικά την περίπτωση του 25χρονου επιθετικού. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση