ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αμάν! Ξεματιάστε τους!

Η μάστιγα των τραυματισμών κτύπησε πολύ νωρίς τους πρωταθλητές, κάτι που δεν αποκλείεται να φέρει και αλλαγές στο μεταγραφικό πλάνο της ομάδας.

Παράξενη μέρα η χθεσινή για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Το πρωί ξύπνησαν με ανυπομονησία για να δουν ποιες θα είναι τελικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Το μεσημέρι όταν τις έμαθαν έμειναν ευχαριστημένοι και άρχισαν να συζητούν ότι θα ανανεώσουν το εισιτήριό τους. Το βράδι εκεί που χαλάρωναν τους ήρθαν μαζεμένες τέσσερις άσχημες ειδήσεις από Πολωνία και όλα στράβωσαν.

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που έγινε χθες, ο ΑΠΟΕΛ καλά καλά δεν πρόλαβε να ξεκινήσει την προετοιμασία του και ήρθαν οι πρώτοι τραυματισμοί. Και δεν αρκεί αυτό είναι όλες οι απουσίες στην γραμμή της άμυνας των «γαλαζοκιτρίνων». Είναι λες και κάποιος έβαλε κατάρα στους πρωταθλητές, λες και κάποιος θέλει να τους δοκιμάσει ή ίσως και να στείλει προειδοποιητικά μηνύματα.

Οι τρείς τραυματισμοί φέρνουν απρόσμενες εξελίξεις αφού πλέον οι Μιλάνοφ, Ιωάννου και Ρουέδα είναι αμφίβολοι για τους πρώτους αγώνες. Ο Βούλγαρος δεξιός οπισθοφύλακας αντιμετωπίζει θλάση Α’ βαθμού που συνήθως δεν παίρνει πολύ καιρό να αποθεραπευτεί. Βέβαια είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει κάποιο φιλικό επομένως είναι καλό να αρχίσει να ετοιμάζεται ο Κύπρος Χριστοφόρου αφού θα μπει από νωρίς στα βαθιά. Πιο δύσκολα τα πράγματα όσο αφορά τον Ρουέδα αφού ο Ισπανός υπέστη θλάση Β’ βαθμού και θα τον κρατήσει για ένα πολύ σημαντικό χρονικό διάστημα έξω. Το ζητούμενο για τον Ρουέδα είναι να μπορέσει να αγωνιστεί χωρίς πρόβλημα στον 3ο προκριματικό. Όσο αφορά τον Νικόλα Ιωάννου όλοι ελπίζουν να μην έχει κάτι σοβαρό. Σε αντίθετη περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ θα χρειαστεί να καταφύγει σε λύσεις ανάγκης τύπου Αρτυματά και Μοράις για παρτενέρ του Μερκή στο κέντρο της άμυνας.

Μάλιστα δεν έφταναν όλα αυτά, πρόβλημα πρόκυψε και με τον Μπόι Βάτερμαν. Ο Ολλανδός τερματοφύλακας περνά δύσκολες στιγμές αφού συγγενικό του πρόσωπο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Αυτό τον οδήγησε στο να μεταβεί εσπευσμένα στην Ολλανδία και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά.

Το πιο τραγελαφικό των χθεσινών γεγονότων είναι ότι τα προβλήματα τραυματισμών αφορούν όλα την αμυντική γραμμή. Είναι μια γραμμή όπου πολλοί από την αρχή της σεζόν ισχυρίζονταν ότι θέλει τουλάχιστον ακόμη μια προσθήκη πέραν από αυτή του Ρουέδα. Ωστόσο η επιτροπή προγραμματισμού έκρινε ότι προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν είναι αναγκαίο. Είναι γι’ αυτό που πιο πάνω μιλήσαμε και για προειδοποιητικά μηνύματα.

Θα αναμένουμε λοιπόν με αγωνία να δούμε πόσο διάστημα θα μείνουν τελικά εκτός οι τραυματίες. Με την ίδια επίσης αγωνία θα περιμένουμε να δούμε αν θα αλλάξει το μεταγραφικό πλάνο του ΑΠΟΕΛ σε τόσο μεγάλο βαθμό που θα δούμε άμεσα ενίσχυση στην άμυνα. Πάντως καλό θα ήταν να καλέσουν κάποιο να τους ξεματιάσει εκεί στην Πολωνία ή έστω στην Κύπρο με την επιστροφή της ομάδας γιατί η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση