ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Μπέιν για την κλήρωση (vid)

Δηλώσεις από την Πολωνία έκανε ο Ολλανδός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μάριο Μπέιν. Μίλησε για την προετοιμασία και σχολίασε την κλήρωση της ομάδας του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντουντελάνζ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία:

«Η προετοιμασία είναι πάντα σημαντική για ομάδα που ξεκινά τη σεζόν. Κυρίως δουλεύεις τη φυσική κατάσταση για να είσαι έτοιμος για τις 11-12 Ιουλίου όπου ξεκινά η ευρωπαϊκή περίοδος. Έτσι η προετοιμασία ειδικά εδώ είναι καλή. Οι εγκαταστάσεις, το φαγητό είναι πολύ καλά εδώ. Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν σκληρά. Έτσι οι προπονητές είναι χαρούμενοι. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δουλεύουμε εδώ και μια βδομάδα. Τώρα έχουμε μαζί μας και τους διεθνείς άρα μπορούμε να ξεκινήσουμε καλά. Το Σάββατο θα έχουμε και το πρώτο μας φιλικό. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών».

Για την πρώτη αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη:

«Πιστεύω ότι στην Ευρώπη δεν υπάρχουν πλέον ομάδες που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Πάντα μιλώ με σεβασμό απέναντι στους αντιπάλους μου. Όμως η κλήρωση θα μπορούσε να είναι και χειρότερη, με ένα πιο δύσκολο αντίπαλο. Είμαστε το φαβορί αφού το ποδόσφαιρο στο Λουξεμβούργο δεν είναι τόσο δυνατό όσο στην Κύπρο. Όμως φαβορί γίνεσαι στο γήπεδο, εκεί πρέπει να το αποδείξεις και πιστεύω ότι μπορούμε. Σίγουρα είναι καλύτερο να ξεκινάς με εκτός έδρας αγώνα όμως δεν υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε την ομάδα από το Λουξεμβούργο χωρίς να τους υποτιμήσουμε. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα το κάνουμε».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση