ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αυτή είναι η Ντούντελανζ

Από το Λουξεμβούργο θα ξεκινήσει η φετινή προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Η κλήρωσε έβγαλε την Ντούντελανζ και θεωρητικά οι πρωταθλητές μας δεν θα έχουν πρόβλημα να αποκλείσουν αυτή την ομάδα.

Σύμφωνα με την κλήρωση, το ΑΠΟΕΛ θα είναι γηπεδούχο στον πρώτο αγώνα. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 11 ή στις 12 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στις 18 ή 19 Ιουλίου.

Ιστορικό

Η Ντούντελανζ ιδρύθηκε το 1991, και στα 26 χρόνια Ιστορίας της έχει κατακτήσει 13 Πρωταθλήματα και 7 Κύπελλα.

Κατέκτησε το δεύτερο σερί πρωτάθλημα και πέρσι στην Ευρώπη αποκλείστηκε από την Καραμπάκ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρουσία στην Ευρώπη 

Μεγαλύτερη της επιτυχία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν το 2012 όταν έφτασε στον Γ’ Προκριματικό Γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αποκλείστηκε από την Μάριμπορ.

Προηγουμένως βέβαια είχε αποκλείσει την Σάλσμπουργκ Αυστρίας, κάνοντας την μεγαλύτερη επιτυχία στην Ευρωπαϊκή της πορεία.

Το γήπεδο 

Το γήπεδο της είναι Stade Jos Nosbaum, που βρίσκεται στο Νότιο μέρος του Λουξεμβούργου και έχει χωρητικότητα 2558 θεατών.

 

Ο προπονητής

Προπονητής της ομάδας είναι ο 36χρονος Γερμανός Dino Toppmöller ο οποίος ανέλαβε την ομάδα από τον Ιούλιο του 2016. Προηγουμένως ήταν για δύο χρόνια (2014-16) στην RM Hamm Benfica Λουξεμβούργου.

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση