ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έτσι έχει των εξτρέμ

Η προετοιμασία στον ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται κανονικά σήμερα στο βοηθητικό του ΓΣΠ και από την προπόνηση θα απουσιάζουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, ο Μίκαελ Ποτέ, ο Βάντερ, ο Βάτερμαν και ο Ρομό. Βέβαια οι εξελίξεις συνεχίζονται και στον μεταγραφικό τομέα όπου οι διεργασίες είναι έντονες τις τελευταίες μέρες.

Η μεγαλύτερη εκκρεμότητα αυτή την στιγμή είναι για την θέση στα φτερά της επίθεσης όπου οι «γαλαζοκίτρινοι» ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του Γιάννη Γιαννιώτα. Τα ονόματα των δύο στόχων έχουν βγει στο προσκήνιο και αμφότεροι κρίθηκαν ως κατάλληλοι για να έρθουν στον ΑΠΟΕΛ τόσο από τον Μάριο Μπέιν όσο και από την επιτροπή προγραμματισμού των πρωταθλητών. Αναφερόμαστε στους Τόμι Όαρ και στον Λεάντρο Κάπελ οι οποίοι αγωνίζονται στα φτερά της επίθεσης όμως έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και είναι διαφορετικές περιπτώσεις.

Τα δεδομένα όσο αφορά τους δύο μεταγραφικούς στόχους του ΑΠΟΕΛ είναι κάπως περίπλοκα αυτή την στιγμή αφού με κανένα από τους δύο δεν βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Όσο αφορά την περίπτωση του Τόμι Όαρ που αποτελεί και την προτεραιότητα για τους «γαλαζοκιτρίνους» φαίνεται να υπάρχει χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών στο οικονομικό. Ο ποδοσφαιριστής έχει πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις που ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να ικανοποιήσει και μόνο αν αλλάξει κάτι θα προχωρήσει η περίπτωσή του. Επίσης ο Αυστραλός διατηρεί συμβόλαιο με την Μπρισμπέιν Ρόαρ και για να τον αφήσει ελεύθερο η ομάδα του θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Πιο προσιτή δείχνει να είναι η περίπτωση του Λεάντρο Κάπελ αφού ο 27χρονος Ολλανδός δεν έχει τόσο ψηλές απαιτήσεις όσο αφορά το οικονομικό. Ο Κάπελ έχει εγκριθεί τόσο από την επιτροπή προγραμματισμού όσο και από τον Μάριο Μπέιν και ο ΑΠΟΕΛ είναι σε συζητήσεις με την ομάδα του προκειμένου να γνωρίζει τις οικονομικές της απαιτήσεις. Παρόλα αυτά οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να περιμένουν ακόμη λίγο πριν μπουν σε ακόμη πιο έντονες διαβουλεύσεις με τον Ολλανδό καθώς επιθυμούν να γνωρίζουν ποια θα είναι η κατάληξη των διαπραγματεύσεων με τον Τόμι Όαρ.

Αυτά είναι λοιπόν τα δεδομένα όσο αφορά την θέση στα φτερά της επίθεσης του ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές καταβάλλουν προσπάθειες το θέμα αυτό να ξεκαθαρίσει όσο πιο σύντομα γίνεται ενώ παράλληλα κινούνται και για την απόκτηση επιθετικού. Ωστόσο οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να περιμένουν ακόμη λίγες μέρες προκειμένου να ξέρουν ποιοι θα έρθουν τελικά στους «γαλαζοκίτρινους».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X