ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προς «Ελαφρά Ταξιαρχία» ο Μιχαήλ

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα θέματα στον ΑΠΟΕΛ είναι αυτό των τερματοφυλάκων. Είναι γνωστό πως στην ομάδα υπάρχουν αρκετοί τερματοφύλακες (Βάτερμαν, Πάρντο, Ρομό, Μιχαήλ) και κάποιο θα αποχωρήσουν είτε ως δανεικοί είτε ως ελεύθεροι. Το δεδομένο όμως είναι πως ο Μιχαήλ θα δοθεί δανεικός.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο και τερματοφύλακα που έχει μέλλον μπροστά του. Το περασμένο καλοκαίρι ανάγκασε τις μεγάλες ομάδες του νησιού να μπουν σε μια «κόντρα» για το ποιος θα αποκτήσει τον νεαρό, με τον ΑΠΟΕΛ να βγαίνει νικητής. Είχε προηγηθεί η σπουδαία σεζόν με την Νέα Σαλαμίνα την οποία βοήθησε αρκετά στους στόχους της. Παράλληλα η σεζόν εκείνη έφερε την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Πέρσι τα δεδομένα ήταν κάπως διαφορετικά. Ο 23χρονος είχε ένα σοβαρό τραυματισμό ο οποίος τον έκανε να χάσει τη θέση του από τον εξαιρετικό Βεσελόφσκι. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει κάτι για την αξία και το ταλέντο του Μιχαήλ. Το μόνο όμως σίγουρο είναι πως ο Μιχαήλ χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του ώστε να βελτιωθεί. Μόνο έτσι θα αποκτήσει τις εμπειρίες που χρειάζεται και παράλληλα θα έρθει η βελτίωση που επιθυμούν στον ΑΠΟΕΛ.

Έτσι εδώ και καιρό ήταν δεδομένο πως ο 23χρονος πορτιέρο δεν θα φορά τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ στη νέα σεζόν, αλλά θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Εδώ και λίγα 24ωρα το όνομα του Νεόφυτου συνδεόταν με τη Δόξα, όμως φαίνεται πως τελικά δεν θα καταλήξει εκεί. Πλέον ο Μιχαήλ φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και εκεί θα δώσει μάχη ώστε να γίνει βασικός τερματοφύλακας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και να κερδίσει όλα αυτά που του δίνουν τα παιχνίδια σε ένα τερματοφύλακα.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση