ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τι ισχύει με ξένους-κοινοτικούς

Μετά την επίσημη ανακοίνωση απόκτησης των Ποτέ και Ρουέδα ο αριθμός των ξένων-κοινοτικών στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ανήλθε στους 12.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, η ομάδα της Λευκωσίας μπορεί να πραγματοποιήσει μόνο τρεις μεταγραφές μη Κύπριων παικτών άνω των 22 καθώς υπάρχουν μόνο τρεις θέσεις κενές. Όμως, δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις.

Πέρα από αυτές τις τρεις κενές θέσεις που υπάρχουν στον κατάλογο Α’, ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να ενισχυθεί με μη Κύπριους παίκτες κάτω των 22 οι οποίοι μπορούν να εγγραφούν στον κατάλογο Β’.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε ομάδα δικαιούται να έχει στο ρόστερ της 15 ξένους-κοινοτικούς (άνω των 22) και ο αριθμός των ξένων (μη Ευρωπαίων) δεν πρέπει να υπερβαίνει τους πέντε.

Αξίζει να αναφέρουμε την αλλαγή που έκανε η ΚΟΠ σε σχέση με την εγγραφή παικτών στον κατάλογο Β’. Πλέον οι ομάδες θα μπορούν να εγγράψουν παίκτες κάτω 22 στο συγκεκριμένο κατάλογο, καθώς αυξήθηκε κατά ένα χρόνο το ηλικιακό όριο. Τις προηγούμενες χρονιές είχαν δικαίωμα εγγραφής στον κατάλογο Β’ παίκτες κάτω των 21.

Οι ξένοι-κοινοτικοί που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ των πρωταθλητών:

Κοινοτικοί
Ούρκο Πάρντο
Μπόι Βάτερμαν
Μίκαελ Ποτέ (γαλλικό διαβατήριο)
Χεσούς Ρουέδα
Ρομπέρτο Λάγο
Ζίφκο Μιλάνοφ
Νούνο Μοράις
Λορέντζο Εμπεσίλιο
Ιγκόρ Ντε Καμάργκο (βελγικό διαβατήριο)
Φακούντο Μπερτόλιο (ιταλικό διαβατήριο)

Ξένοι (μη Ευρωπαίοι)
Βινίσιους
Βάντερ Βιέιρα

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση