ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τίμησαν τον Πιέρο

Ο Πιέρος Σωτηρίου εκτός από το να βάζει γκολ, διάβαζε κιόλας μιας και φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και τώρα που αφήνει την Κύπρο για τη Δανία, τιμήθηκε σχετικά από το εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Δελτίο τύπου αναφέρει:

«Σε μια σεμνή τελετή που έγινε την Τετάρτη 31 Μαΐου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας τίμησε με ειδική πλακέτα τον μέχρι πρόσφατα ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ και τώρα ποδοσφαιριστή της Κοπεγχάγης, Πιέρο Σωτηρίου. Ο ποδοσφαιριστής ολοκληρώνει τις σπουδές του στο Πρόγραμμα Αθλητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου.

Στην προσφώνηση του, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Καθηγητής Νίκος Καρτακούλλης επαίνεσε τον Πιέρο για τη μέχρι τώρα πορεία του και για τη σημαντική προσπάθεια που κατέβαλε για να καταφέρει να συνδυάσει την καριέρα του στο ποδόσφαιρο μαζί με τις ακαδημαϊκές του σπουδές. Τόνισε ότι ο Πιέρος αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και πρότυπο για πάρα πολλά παιδιά και νέους, κάνοντας το Πανεπιστήμιο του υπερήφανο για τα επιτεύγματα του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Καθηγητής Φίλιππος Πουγιούτας επεσήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό το ότι ο Πιέρος κατάφερε να ξεπεράσει τα όρια της ομάδας του και να βρεθεί σε ένα ανώτερο επίπεδο, μέσα από το οποίο κάνει υπερήφανο, τόσο το Πανεπιστήμιο όσο και ολόκληρη την Κύπρο, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη μετριοφροσύνη η οποία διακρίνει τον αθλητή.

Ο Πιέρος Σωτηρίου με τη σειρά του ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για τη τιμή που του έγινε. Μίλησε για την πορεία του στο Πανεπιστήμιο και ευχαρίστησε την ηγεσία του Πανεπιστημίου, καθώς και την ακαδημαϊκή κοινότητα για τη στήριξη του στη δύσκολη προσπάθεια να συνδυάσει την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ανταγωνιστικό επίπεδο με τις σπουδές του. Σαν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο ένιωθε ίσος προς ίσο με τους συμφοιτητές του. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο Πιέρος διαβεβαίωσε ότι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θα είναι πάντα στην καρδιά του».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση