ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τον «ψήνουν» για το μέλλον

Ο Πρόδρομος Πετρίδης στην χθεσινή παρουσίαση του νέου προπονητή του ΑΠΟΕΛ πρόβηκε και σε αρκετές αποκαλύψεις όσο αφορά τα μεταγραφικά. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι ο Νεόφυτος Μιχαήλ ανήκει στην ομάδα από πέρσι ενώ δεν έκρυψε το ενδιαφέρον για τον Ράφα Ρόμο του οποίου η περίπτωση φαίνεται να είναι τελειωμένη.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα ο ΑΠΟΕΛ θα έχει στο δυναμικό του πέντε τερματοφύλακες και ασφαλώς θεωρείται απίθανο να είναι και οι πέντε εγγεγραμμένοι στο ρόστερ. Είναι γι’ αυτό που οι «γαλαζοκίτρινοι» προσανατολίζονται στο να παραχωρήσουν κάποιους δανεικούς προκειμένου να πάρουν και περισσότερα λεπτά συμμετοχής και να είναι έτοιμοι όταν η ομάδα χρειαστεί την βοήθειά τους. Ειδικά όσο αφορά τον Νεόφυτο Μιχαήλ οι πρωταθλητές θέλουν να τον στείλουν σε μια ομάδα όπου θα είναι βασικός προκειμένου να «ψηθεί» για το μέλλον.

Στον ΑΠΟΕΛ πιστεύουν πολύ στον νεαρό τερματοφύλακα και στα μάτια του βλέπουν τον βασικό πορτιέρο της ομάδας στο μέλλον. Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν έχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές με ομάδες που θα ήθελαν τον Μιχαήλ στο ρόστερ τους στην επόμενη σεζόν. Μια από αυτές είναι και η Δόξα η οποία είναι μια ομάδα που μπορεί να δώσει στον Νεόφυτο μια γεμάτη σεζόν. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό για ένα τερματοφύλακα καθώς τον βοηθά να πάρει αγωνιστικό ρυθμό και να είναι πανέτοιμος. Είναι γι’ αυτούς λοιπόν τους λόγους που η ομάδα της Κατωκοπιάς φαντάζει αυτή την στιγμή το φαβορί για να έχει τον Νεόφυτο Μιχαήλ στο ρόστερ της για τη σεζόν 2017-18.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως αν αποκτηθεί ο Ρόμο δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι παρόμοιο και με τον Βενεζουελάνο. Ωστόσο για την περίπτωση του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΛ θα πρέπει να περιμένουμε γιατί αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι δεδομένο.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση