ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι επαφές δεν σταμάτησαν ποτέ

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στον ΑΠΟΕΛ και σε αυτά τα πλαίσια γίνονται προσπάθειες προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα. Η θέση του επιτελικού μέσου-δεύτερου επιθετικού είναι μια θέση στην οποία οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν αδυναμίες φέτος.

Ένα από τα ονόματα που βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο ήταν αυτό του Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντίνος από τότε που έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ το κενό του δεν αναπληρώθηκε ποτέ με κάποιο εξ ίσου ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Τόσο ο Μπερτόλιο όσο και ο Εμπεσίλιο δεν κατάφεραν να δώσουν τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα οι πρωταθλητές να υστερούν σε αυτή τη θέση.

Είναι γι’ αυτό που μια επιστροφή του Ντε Βινσέντι στην ομάδα θα φάνταζε ιδανική αυτή την στιγμή. Πάντως τα δεδομένα ως έχουν δεν είναι ούτε αποτρεπτικά αλλά ούτε και ενθαρρυντικά για να γίνει η μεγάλη επιστροφή. Το λέμε αυτό γιατί ο 28χρονος μεσοεπιθετικός κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αφού η ομάδα του Αλ Σαμπάμπ συγχωνεύθηκε με την Αλ Αχλί με αποτέλεσμα η νέα ομάδα που δημιουργήθηκε να έχει το δικαίωμα να εγγράψει μόνο τρεις ξένους ποδοσφαιριστές στο δυναμικό της. Ωστόσο οι Άραβες δεν είναι διατεθειμένου να παραχωρήσουν δωρεάν τον «Ντέβι». Μάλιστα ζητούν ένα ποσό κοντά στο 1εκ, ποσό που είναι απαγορευτικό για τον ΑΠΟΕΛ.

Παρόλα αυτά οι επαφές του Τόμας Ντε Βινσέντι με τον ΑΠΟΕΛ δεν σταμάτησαν ποτέ από τότε που έφυγε από την ομάδα. Μάλιστα ο Αργεντίνος παρουσιάζεται πολύ θετικός σε μια επιστροφή του στην ομάδα και είναι διατεθειμένος να δεχτεί και μείωση στις απολαβές του προκειμένου να φορέσει ξανά την γαλαζοκίτρινη. Επομένως με αυτά τα δεδομένα το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο τι θα επιλέξουν να κάνουν οι Άραβες, με το μόνο ενδεχόμενο που θα φέρνει τον Ντε Βινσέντι πίσω στον Αρχάγγελο να είναι στην περίπτωση που η Αλ Σαμπάμπ δεχθεί να παραχωρήσει δανεικό τον ποδοσφαιριστή.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ντε Βινσέντι βάσει των συστημάτων που αρέσκεται στο να αγωνίζεται ο Μπέιν φαντάζει να ταιριάζει ιδανικά σε αυτά. Τόσο στο 4-3-3 όσο και στο 4-4-2 ο Ντε Βινσέντι θα έχει θέση στην εντεκάδα αφού στην πρώτη περίπτωση θα αγωνίζεται στα φτερά και στην δεύτερη περίπτωση ως δεύτερος επιθετικός. Το καλοκαίρι αναμένεται καυτό και το σίριαλ με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό αναμένεται να τραβήξει για αρκετό καιρό.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση