ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντέβι και πάλι;

Είναι γεγονός πως μετά την φυγή του Ντέβι από τον ΑΠΟΕΛ, οι «γαλαζοκίτρινοι» τα βρήκαν σκούρα για να τον αντικαταστήσουν. Πρόκειται για ένα παιχταρά που ανέβαζε τόσο το επίπεδο του ΑΠΟΕΛ όσο και γενικά του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός ήταν ο ποδοσφαιριστής που έδωσε και πρωταθλήματα στον ΑΠΟΕΛ αλλά και έβαλε μόνος του ουσιαστικά την ομάδα σε Ευρωπαϊκούς ομίλους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν διάφορα ρεπορτάζ ΑΠΟΕΛ και Ντέβι βρίσκονται σε συζητήσεις για μια μεγάλη επιστροφή. Όμως μια τέτοια επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο υπό προϋποθέσεις.

Προϋποθέσεις που δεν είναι απλές. Ο Ντέβι αγωνίζεται στην Αλ Σαμπάμπ και σε καμιά περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ δεν θα δώσει λεφτά για την επιστροφή του. Έτσι ο Αργεντινός θα πρέπει να βρει τρόπο ώστε να μείνει ελεύθερος. Μόνο έτσι μπορεί να ανοίξει ο δρόμος προς τον «Αρχάγγελο». Παράλληλα υπάρχει και το θέμα του συμβολαίου. Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να προσφέρει το ποσό που δίνει η Αλ Σαμπάμπ στο Ντε Βινσέντι και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Έτσι ο Αργεντινός θα πρέπει να δεχτεί μια μείωση στις απολαβές του. Τέλος ένας παράγοντας που πρέπει να υπολογιστεί είναι το γεγονος πως σε περίπτωση επιστροφής του Ντέβι τότε θα υπάρξουν αλλαγές και στο υφιστάμενο ρόστερ. Μπερτόλιο, Εμπεσίλιο και Ντε Βινσέντι δεν μπορούν να χωρέσουν στο ίδιο ρόστερ και αυτό είναι θέμα, καθώς αν αποχωρήσει κάποιος τότε οι αποζημιώσεις θα είναι μεγάλες.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X