ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θα είναι έκπληξη…

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες παραμονής του Σεντρίκ Γιαμπερέ στον ΑΠΟΕΛ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο για να καλύψει το τεράστιο κενό που άφησε η αποχώρηση του Καρλάο όμως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Η προσφορά του Γιαμπερέ στην ομάδα είναι δυσανάλογη των τεράστιων απολαβών του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δέχτηκε πιο αυστηρή κριτική από του υπόλοιπους νεοφερμένους αλλά και από τον Αστίθ, ο οποίος έκανε και αυτός με τη σειρά του κάποια σοβαρά λάθη.  Ο Γάλλος είναι με διαφορά ο πιο ακριβοπληρωμένος κεντρικός αμυντικός στο ρόστερ των «γαλαζοκιτρίνων». Οι απαιτήσεις προς το πρόσωπο του Γιαμπερέ ήταν μεγαλύτερες.

Η αλήθεια είναι ότι βελτίωσε σημαντικά την εικόνα του σε σχέση με τις πρώτες του εμφανίσεις όμως αυτό δεν είναι αρκετό. ∆εν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο Κρίστιανσεν δεν τον εμπιστεύτηκε στα δυο τελευταία κρίσιμα παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ και την Ομόνοια.

Το συμβόλαιο του Γάλλου με την Μπορντό ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο. Η παραμονή του στον ΑΠΟΕΛ και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση