ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Να χάθηκε μόνο το ημίχρονο

Ο ΑΠΟΕΛ απότυχε να πάρει το ζητούμενο απέναντι στην ΑΕΚ και πιθανών να μπει σε μπελάδες όσο αφορά την υπόθεση τίτλος αφού τα δεδομένα μόνο εύκολα δεν θα είναι. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ουσιαστικά σήμερα σπατάλησαν ένα ημίχρονο με αποτέλεσμα στο δεύτερο που ήταν καλύτεροι να μην βρουν το γκολ που έψαχναν.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν έκανε μια μεγάλη έκπληξη όσο αφορά την εντεκάδα του αφού ξεκίνησε τον Βινίσιους θέλοντας να γεμίσει το κέντρου του. Επίσης προτίμησε να ξεκινήσει τον Λάγο αντί του Νεκτάριου και τον Μερκή αντί του Γιαμπερέ. Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος η κίνηση του Δανού να παρατάξει γεμάτο κέντρο δεν του βγήκε αφού η υπεροπλία της ΑΕΚ ήταν στα φτερά και ο Εμπεσίλιο αδυνατούσε να ανταποκριθεί σε αυτό τον ρόλο ικανοποιητικά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Βινίσιους να μοιάζει αποκομμένος από την ομάδα και εκτός αγώνα.

Η αλλαγή του Κρίστιανσεν στο ημίχρονο και η είσοδος του Αλωνεύτη βοήθησε ούτως ώστε ο ΑΠΟΕΛ να λειτουργήσει καλύτερα. Σε συνδυασμό με την αγωνιστική άνοδο του Βινίσιους οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα. Ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την άμυνα της ΑΕΚ με αποτέλεσμα η υπεροχή τους να ήταν ανούσια. Παρόλα αυτά το σκορ θα μπορούσε να ανοίξει και ο ΑΠΟΕΛ να πανηγύριζε αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα αν ο Νικολάου έδινε το πέναλτι πάνω στον Μιλάνοφ στο 88’ της αναμέτρησης.

Αυτό δεν έγινε όμως και έτσι οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Κρίστιανσεν απογοήτευσαν τους 15000 φίλους της ομάδας που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο. Μπορεί ο ίδιος ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ να λέει ότι η ομάδα του θα τελειώσει την υπόθεση τίτλος ωστόσο αυτό μόνο βέβαιο δεν είναι. Πλέον οι «γαλαζοκίτρινοι» πάνε σε ένα ντέρμπι αιωνίων που αν δεν το νικήσουν πολύ πιθανό να μεταφέρουν την υπόθεση τίτλος στο ΓΣΠ απέναντι στον κακό τους δαίμονα Απόλλωνα έχοντας μάλιστα κλειστό και το νότιο πέταλο. Έτσι στον ΑΠΟΕΛ ελπίζουν αυτό που πέταξαν στα σκουπίδια σήμερα να είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο του αγώνα και όχι όλους τους κόπους της χρονιάς. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση