ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η «3η ομάδα» δεν τα πήγε καλά

Mετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της cytavision.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Σήμερα παίζαμε ποδόσφαιρο απέναντι στην 2η ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία ήρθε εδώ να διεκδικήσει τις δικές της πιθανότητες για τον τίτλο, παίζαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είπα και στην αρχή του αγώνα, το απέδειξε και στον αγωνιστικό χώρο στο 1ο ημίχρονο. Ποδοσφαιρικά και οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, και από τη στιγμή που καμία δε κατάφερε να σκοράρει τότε τα πράγματα παραμένουν ακριβώς τα ίδια στους 4 βαθμούς διαφορά όπως ήταν πριν από την έναρξη της αγωνιστικής. Σαφώς και χάσαμε μία ευκαιρία γιατί θα θέλαμε να πάρουμε από σήμερα το πρωτάθλημα, έχουμε άλλη μία ευκαιρία στο επόμενο ματς απέναντι στην ομόνοια.» 

 Για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ: «Νομίζω ότι οι δύο ομάδες γνωρίζουν και οι δύο πολύ καλά η μία την άλλη, το γεγονός ότι εμείς κυρίως είμασταν αργοί στις αντιδράσεις στο 1ο ημχρονο πράγμα που διορθώσαμε στο 2ο ημίχρονο, γενικότερα ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε πάρα πολλές ευκαιρίες και για αυτό έμεινε στο 0-0.» 

Για την διαιτησία: «Ολοκληρώνοντας να πώ οτι σήμερα είχαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο δύο ομάδες που έδειξαν να αντέχουν την πίεση, να δείχνει η κάθε μια τις δικές της δυνατότητες και στο τέλος της ημέρας να έχουμε ένα αποτέλεσμα σε σχέση με το οποίο έπαιξαν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Επειδή αυτά τα παιχνίδια κρίνονται σε λεπτομέρειες πρέπει να πούμε ότι η 3η ομάδα ελέγχεται για διάφορες καταστάσεις και μιλώ για την ομάδα των διαιτητών και είμαστε πραγματικά περίεργη να δούμε ποια θα είναι τα κριτήρια στις φάσεις που είδαμε στον αγωνιστικό χώρο.  Από κει και πέρα όπως είπε και ο προπονητής μας πρέπει να πάμε στο επομενο παιχνίδι και να τελειώσουμε την υπόθεση τίτλος για να μην έχουμε άλλα. Πρέπει να κάνουμε αυτό το πράγμα για να εκμεταλλευτούμε την βαθμολογική διαφορά και να μπορέσουμε να κοιτάξουμε όπως είπα και στην αρχή τα υπόλοιπα παιχνίδια που μας απομένουν.» 

 

 

 

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση